Fény derült Mischa Barton rémisztő titkára
Mischa Barton július végén arról beszélt, hogy egészségesen akar élni, ennek ellenére nagyon úgy fest, hogy keményen drogozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy Lindsay Lohan vagy Tara Reid napjaink legzüllöttebb hollywoodi celebmacái, ám véletlenül se feledkezzünk meg Mischa Bartonról, aki a jelek szerint továbbra is megállíthatatlanul száguld lefelé a lejtőn.

A 24 éves angol születésű, ám amerikai állampolgárságú színésznő büntetett előélete pontosan ismeretes a közvélemény előtt, a Narancsvidék egykori sztárja azonban a mai napig nem tért jó útra.

Lebukott

Mischa Bartont augusztus első hetében kapta le valamelyik figyelmes lesifotós, amint elhagyta a londoni Hawley Arms nevű pub épületét. Ebben persze első pillantásra semmi különös nincs, de érdemes alaposan szemügyre venni a helyszínen készült fotókat.

A képeken ugyanis nagyon jól látszanak az egykor fényes karrier előtt álló színésznő jobb karját könyökmagasságban elcsúfító sebek, amelyek egyértelműen úgy néznek ki, mint a tűszúrásnyomok.

Intravénásan drogozik?

Nem véletlen tehát, hogy több külföldi sztárblog és számos rajongó is meg van róla győződve, hogy Barton a marihuánát és az alkoholt heroinra, vagy legalábbis valamilyen intravénás kábítószerre cserélte.

Július végén ennek ellenére azt nyilatkozta büszkén a Contactmusicnak, hogy abbahagyta az ivást az egészséges életmód reményében, illetve mert zenei és divattervezői karrierjére akar koncentrálni.

- Egészséges vagyok, és keményen dolgozom. Nagyon sok ajánlatot kapok, sok forgatókönyvet olvasok el, és saját táskáimat is tervezem. Kerülöm az ivást, ami szégyen, hiszen nincs is jobb egy pohár ízletes English Pimmnél - mondta Mischa Barton.

Ezt is szeretjük