Mischa Barton sose volt még ilyen csúnya
Az egykor bájos Mischa Barton még ki is sminkelte magát, ennek ellenére ijesztően nézett ki, amikor valaki lencsevégre kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kicsivel több mint egy hét telt el, mióta mi is feltettük a kérdést, hogy vajon meddig csúfulhat még Mischa Barton? Akkor úgy tűnt, hogy a huszonhárom éves színésznőt nem láthatjuk ennél csúnyábbnak. Ám a közelmúltban megint lekapta valamelyik lesifotós, a Narancsvidék egykori sztárjának pedig sikerült önmagát is felülmúlnia – negatív értelemben.

A feltörekvő színésznő ugyanis talán sosem nézett ki ilyen borzalmasan, mint legutóbb: arcán a smink elkenődött, miközben karikás szeme és kótyagos tekintete kimerültségről és komoly lelki problémákról árulkodott. Ízléstelen kabátja pedig csak tovább rontotta az amúgy is kiábrándító összhatást.

Ő sem kerülhette el a züllést

Barton nyolcéves korában került a showbiznisz világába, és meglehetősen fiatalon futott be az ezredforduló után, köszönhetően a Narancsvidék sikerének. Talán nem véletlen, hogy neki sem sikerült megbirkóznia a hirtelen jött hírnévvel, és – sok más fiatal kollégájához hasonlóan – észrevétlenül elkezdett lefelé csúszni a lejtőn.

2007. december 27-én lefülelték a zsaruk, amint kábultan ült a volán mögött. Az igazoltatás során aztán előkerült némi marihuána is, végül pedig kiderült, hogy a jogosítványa is érvénytelen. Akkor tízezer dollár óvadék ellenében engedték szabadon, néhány nappal később azonban egy rádióinterjúban őszintén megbánta tettét.

Nem tartja magát hollywoodi libának

Ám a tavaly nyáron pszichiátriára került sorozatsztár a mélyrepülések ellenére úgy érzi, egyáltalán nem szállt el a hírnévtől, és saját bevallása szerint szereti maga intézni a dolgait.

- Nem sok minden változott az életemben, mióta híres lettem. Még mindig metróval utazom, és saját magam mosom a szennyesemet. Nem vagyok egy hollywoodi liba, élvezem, hogy normális életet élek. Az emberek kiakadnak attól, amiket rólam írnak, de az mind hazugság. Már megtanultam nevetni ezeken – magyarázta Mischa Barton.
Ezt is szeretjük