Sminkben is rettentő csúf a 23 éves Mischa Barton

Leleplező fotók

Bár gyönyörű címlapfotók készültek vele, a valóságban egyáltalán nem néz ki bombázónak a fiatal sztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság a filmszakma már-már mániákusan termeli a bombázókat, azt akarván elhitetni, a sztárvilágban mindenki karcsú és gyönyörű.

Loncsos hajával nem túl vonzó

Pedig a valóság ennél sokkal sablonosabb. Ahogy a hétköznapi halandók, úgy az ünnepelt színésznők között is vannak természetesen szépek, és átlagos, netán még annál is szerényebb adottságúak.

Messze a csillogó énjétől

Persze ideig-óráig és egy-egy címlap erejéig mindenkiből lehet  ellenállhatatlan, tuti nőt varázsolni, mint ahogy ezt Mischa Barton példája is bizonyítja.

Ám ha elnézzük a lesifotókat, melyeken lepukkant farmeringben és vastagon kihúzott szemmel, csúnyácska lányként mosolyog, nem nehéz belátnunk: az újságokban és a vásznon tényleg bárki lehet sztár.

No, nem mintha az angol színésznőnek bármi hátránya adódna abból, hogy finoman szólva egyedi vonásokkal áldotta meg őt az ég.

Sőt! A Narancsvidék egykori sztárja cseppet sem panaszkodhat karrierje alakulására, hiszen nem egy divatház – Calvin Klein, bebe stores – kérte már fel modellnek.

Az idei év elején pedig őt választották a Herbal Essences márka új arcának. Ami pedig a filmeket illeti, szintén ellátják szerepekkel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

 2009-ben több moziját is – Walled In, Homecoming – bemutatják a tengerentúlon, de ezek mellett több más filmes projektben is részt vesz.

Ezt is szeretjük