Csont és bőrré fogyott a bájos Miranda Kerr
Ijesztő fotókkal
Legutóbbi fotózásán rá sem lehetett ismerni Miranda Kerr szupermodellre, olyan iszonyatosan lefogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Miranda Kerr sosem tartozott a nullás méret bűvöletében élő, tipikus szupermodellek közé – egészen mostanáig. Hiszen bár a 26 éves ausztrál modell is vékony alakkal büszkélkedhetett, korábban különösen odafigyelt arra, hogy a szigorú diéta ellenére nőies vonalait semmiképp se veszítse el.


Kerr éppen ezért okozott hatalmas megdöbbenést a közelmúltban, amikor megjelent soron következő fotózásán az ausztráliai Sydney városában. 

A Museum of Contemporary Art tetején rá sem lehetett ismerni a Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb és leggyönyörűbb angyalára, olyan aggasztó mértékben lefogyott az elmúlt hónapok során.

Elég csak rápillantani a róla készült helyszíni fotókra, és bárki meggyőződhet arról, hogy Miranda milyen törékeny lett.

A hirtelen testsúlycsökkenés miatt látszottak bordái, a többi csontjáról nem is beszélve, az összhatás pedig valóban ijesztő volt.

Azt, hogy pontosan mi állhat ijesztő átalakulása mögött, hivatalosan nem közölték, de a Daily Mail véleménye szerint egyértelműen szakmai motivációk húzódnak meg a háttérben.

Érdemes összehasonlítani a mostani képeket azokkal a fotókkal, amelyek néhány héttel ezelőtt készültek Miranda Kerről, a különbség megdöbbentő.

A világ tizedik legjobban kereső szupermodellje ugyanis a közelmúltban anyaszült meztelenül pózolt új márkája, a Kora reklámplakátjain. A kozmetikai családba tartozó termékek 100%-osan természetes alapanyagokból készülnek.
Ezt is szeretjük