Büszkén mutatta meg mellét a babaarcú Miranda Kerr

Fotók

A világhírű topmodell nem igazán zavartatta magát, és szemrebbenés nélkül meztelenkedett a tengerparton.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miranda Kerrt a közelmúltban a Karib-szigeteken örökítették meg, ahol a Victoria’s Secret legújabb fotósorozatához pózolt félmeztelenül.


A fényképek tanúsága szerint szemrebbenés nélkül szabadult meg bikinifelsőjétől, majd élvezettel mártózott meg a tenger hűsítő vizében.

A 26 éves ausztrál szupermodell elképesztő karriert mondhat magáénak. Tinédzserkorában került bele a divatvilágba, 2007-ben pedig átvette Gisele Bündchen helyét a Victoria’s Secret angyalaként.

Ezzel sikerült történelmet írnia: ő lett az első ausztrál nemzetiségű modell, akinek szerződést ajánlott a világszerte nagy népszerűségnek örvendő márka.

A következő MacPherson

Profizmusával pillanatok alatt kivívta a szakma megbecsülését - nem véletlenül hivatkoztak rá úgy, mint a következő MacPhersonra.

Ráadásul hatalmas összegeket keres. A Forbes tavalyi kimutatása szerint egy év leforgása alatt három és fél millió dollárt tehetett zsebre, amivel a tizedik helyezést érte el a legjobban megfizetett szupermodellek listáján.

Külön öröm, hogy az egészséges táplálkozásra szigorúan odafigyelő Kerr határozottan felszólalt a nullás méret káros és veszélyes bűvölete ellen.

Alaposan szemügyre véve testét ez érthető is: Orlando Bloom kedvese vékony, ám - dacára szakmájának - nem veszítette el nőies idomait.

Saját bevallása szerint naponta jógázik, joggingol, és csak párolt zöldségeket, gyümölcsöt és halat eszik.

Ezt is szeretjük