Meztelenül reklámozza új márkáját Miranda Kerr
Bevállalós fotó
Miranda Kerr egy bőrápoló termékcsaládot dobott piacra, ennek apropójából pedig pucérra vetkőzött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs is hatásosabb módszer, mint egy kozmetikai terméket egy gyönyörű meztelen modell testével népszerűsíteni. A helyzetet azonban jelentősen megkönnyíti, ha éppen a szupermodell a márka tulajdonosa, aki a siker és a promóció kedvéért hajlandó teljesen pucéran pózolni a reklámfotókon.

 

Miranda Kerr a közelmúltban jelentette be, hogy piacra dobja saját bőrápoló termékcsaládját, amelyet egy különleges tibeti buddhista meditáció után Korának nevezett el. 

A 100%-osan természetes alapanyagokból készülő kozmetikumokat kizárólag a David Jones nevű ausztrál áruházlánc üzleteiben lehet majd kapni, amelynek Miranda a nagykövete.

Megszokta már a pucérkodást

Az új márka bevezetése apropójából egy meglehetősen merész fotósorozat is készült a bombázóról.

A 26 éves ausztrál modellt a jelek szerint nem hozta zavarba a meztelenkedés, és mindenféle prűdségtől és szégyenlősségtől mentesen szabadult meg a ruháitól.

Persze a babaarcú Kerrnek semmi oka sem lehetett az aggodalomra, hiszen elbűvölően fest a visszafogottan elegáns képeken, amelyeket látva biztos sok pasinak tátva maradt a szája.

A kompozíció természetesen becsapós - a Sun értesülései szerint nagyon óvatosan használták fel a bombázó pucér testét. Habár a Victoria’s Secret egyik legnépszerűbb angyala tulajdonképpen anyaszült meztelen, a fotóművész tudatosan úgy állította be Mirandát, hogy az combjával és karjával sejtelmesen eltakarja intim bájait.

Az elmúlt hónapok során magánéletével kapcsolatban akarva-akaratlanul felhívta magára a figyelmet Kerr, aki 2007 óta Orlando Bloom kedvese. A cannes-i filmfesztiválon együtt jelentek meg a vörös szőnyegen, és sokaknak szemet szúrt a modell ujján lévő gyönyörű gyűrű, ami alapján arra következtettek, hogy a sztárpár eljegyezte egymást. Ám júniusban Miranda cáfolta az ilyesféle pletykákat.
Ezt is szeretjük