Smink nélkül nem éppen bombázó Milla Jovovich

Kenceficék nélkül a csodás adottságokkal megáldott modell-színésznő sem olyan ragyogó, mint a címlapokon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milla Jovovich gyűrött arcából és rendezetlen tincsei közül csak vakító tekintete sugárzik és menti meg a botrányosan slampos megjelenéstől.

A boszi és a díva

Mindig rendezett fürtjei, hibátlan sminkje és makulátlan bőre már-már védjegyévé vált a vörös szépségnek, ezúttal azonban kelléktárának valamennyi eleme eltűnni látszik.

Azért nem kell megijednünk, hiszen valószínűleg csak átmeneti lazaságról van szó, mivel Jovovich kisasszony mindig kényesen ügyelt külsejére.

Nem sűrűn láthatjuk ilyen lestrapált állapotban, táskás szemei jó néhány évet hozzátesznek valódi korához, hiszen mindössze 34 éves.

Ám még a tökéletesnek hitt modell is változtatna magán, ha tehetné, mivel egy interjúban azt nyilatkozta, hogy szeretne hosszabb nyakat és egy térdkisebbítő műtétet is szívesen bevállalna.

Mindent elért a modellszakmában

A kijevi születésű hölgy gyermekkorát Londonban és Oroszországban töltötte, majd családjával Kaliforniába költöztek.

A színésznő közismert koraérett múltjáról, szinte az élet minden területén korábban tapasztalt meg dolgokat társainál. Már 9 évesen színészkedett, 11 évesen modellkedett és mindkét területen nagy sikereket ért el.

Első címlapfotója az olasz Lei magazinban jelent meg, majd nemsokkal később egy francia divatlapban tündökölt egy hat oldalas cikk keretein belül, melynek köszönhetően olyan nívós cégekkel került kapcsolatba, mint a Revlon, a Christian Dior, a Versace vagy a Calvin Klein.

A reklámokon és a fotózásokon kívül számos filmben is megvillogtatta sokszínű tehetségét, többek között a Visszatérés a Kék lagúnába című filmből ismerhetjük.

A Dazed and Confused című film forgatásán ismerkedett meg Shawn Andrews színésszel, akihez 16 évesen hozzá is ment, ám házasságuk mindössze két hónapig tartott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Második férjét, Luc Bessont szintén egy forgatáson ismerte meg és másfél éves kapcsolatuk után ma már Paul W. S. Andersonnal él, akitől 2007 novemberében kislánya született.

Ezt is szeretjük