Adásban alázta meg vőlegényét a színésznő - Kiakadtak tőle a rajongói is
Az Ellen Show-ban tett vallomást Miley Cyrus.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nők milliónak a szíve tört össze, amikor Liam Hemsworth bejelentette, hogy eljegyezte kedvesét, a botrányhősnő Miley Cyrust. Az énekes-színésznő és a jóképű ausztrál sztár hosszú évekig együtt voltak, amikor Liam megelégelte Miley viselkedését, és a lánykérés után néhány hónappal váratlanul szakított a sztárral. Idén újra összejöttek, és Miley ujjára visszakerült a csodás eljegyzési gyűrű, úgy tűnik azonban, hogy ennek ő kevésbé örül - őszinte véleményét az ékszerről az Ellen Show-ban árulta el:

- Nem igazán az én stílusom. Furcsa rendes, felnőttes gyűrűt viselni, általában olyat hordok, ami színes, műanyag, és gumicukor medvék vagy vattacukor van rajta. A legtöbb cuccomhoz se megy, így aztán néha-néha lecserélem egy unikornisos darabra. De mindegy, ezt is hordom, mert Liam szeret engem - árulta el a műsorban.

A rajongóknak egyáltalán nem tetszett Miley Cyrus hálátlansága, a legtöbb követője szerint örülhetne, hogy a sármos sztár visszafogadta a viselkedése után, és jobban megbecsülhetné a szerelmét.

Miley Cyrus félmeztelenül vásárolgatott

Miley Cyrus számos alkalommal bebizonyította, hogy kicsit sem szégyenlős típus. Legutóbb az édesanyjával indult bevásárolni, csupasz kebleire azonban csak egy hálós felsőt húzott, ami semmit nem takart - nézd meg a róla készült fotókat!

Ezt is szeretjük