Vilmos és Katalin előtt égett be a Top Gun szívtiprója: ezt a protokollt szegte meg Miles Teller
Miles Teller elárulta, milyen volt a nagy találkozás Vilmos herceggel és Katalin hercegnével.

vili-és-kati-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Top Gun: Maverick egyértelműen az év sikerfilmje, amit még Vilmos herceg és Katalin hercegné is megtekintett még májusban a londoni premieren.

A Bradley Bradshawt, becenevén Roostert játszó Miles Teller is részt vett akkor a díszbemutatón, a színész az ott szerzett tapasztalatait Jimmy Fallonnak mesélte el a Tonight Show-ban.

Miles Teller találkozása Vilmos herceggel és Katalin hercegnével

Teller elmondta, hogy mielőtt találkoztak volna a premieren a brit királyi család tagjaival, kaptak egy listát, amelyben pontokba szedve felsorolták a protokollszabályokat. Igyekezett minden előírást betartani, ám ez mégsem jött össze neki, már az elején beégette magát.

GettyImages-1240772241
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Már a legelején elrontottam, ugyanis nem nyújthatod feléjük a kezüket, hacsak ők nem kezdeményeznek - fogalmazta.

Nyilvánvalóan a nagy izgatottságban cselekedett így, nem szándékosan. Bár elszúrta, Katalinék teljesen elnézőek voltak vele, sőt, nagyon elragadó benyomást keltettek. Viccesen megjegyezte, hogy a trónörökös szemeibe nézve teljesen más dimenzióba került. Kiemelte, hogy olyan kékek a szemei, mint Bora Bora szigeténél az óceán vize.

- Katalin nagyon gyönyörű, nagyon szívélyes, és olyan jól tartja magát, olyan fejedelmi, de nem is tudom, Vilmos esetében teljesen elsötétült a fejemben minden - tette hozzá.

Sztárok, akik összeöltöztek Katalin hercegnével

Képes összeállításunkban megnézheted, kik bújtak ugyanolyan ruhába, mint Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük