Aggasztóan lefogyott a bájos Mila Kunis
Mila Kunis sosem volt teltkarcsú, de néhány napja olyan soványan jelent meg egy premieren, hogy szinte zörögtek a csontjai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mila Kunist 2010. január 11-én örökítették meg az Eli könyve című film Los Angeles-i premierjén, ahol a 26 éves ukrán születésű színésznő ijesztően soványan jelent meg. A gyönyörű sztárhölgy elegánsan festett fekete ruhájában, ám a vastag smink ellenére sem tagadhatta volna le kimerültségét.

A helyszínen róla készült fotók alaposan megosztják a közvéleményt: a Celebitchy úgy véli, aggodalomra semmi ok, hiszen a bombázó sosem volt nőiesen teltkarcsú, míg a Lainey Gossip szerint Kunis ijesztően lefogyott az elmúlt hónapok során, ám nem biztos, hogy ez étkezési zavarra vezethető vissza.

Egy szerep állhat a háttérben?

A feltörekvő színésznő ugyanis Natalie Portmannel együtt játssza majd Darren Aronofsky legújabb, Black Swan című thrillerjének főszerepét, amelyben egymással rivalizáló balett-táncosnőket alakítanak. A 2009 végén kezdődött forgatás jelenleg is zajlik, benne van tehát a pakliban, hogy Mila csak a szerep miatt, tudatosan fogyott le ilyen soványra.

Érdemes összehasonlítani a régi és új fényképeit, melyek láttán annyi egészen egyértelműnek tűnik, hogy Mila nem viszi túlzásba az étkezést. Macaulay Culkin régi szerelme a 2008-as Lepattintva című komédiával futott be igazán az álomgyárban, azóta pedig láthattuk Mark Wahlberg oldalán is a Max Payne - Egyszemélyes háborúban.

Nem szerette a jelmezét

Az Eli könyve című posztapokaliptikus moziban az Oscar-díjas Denzel Washingtonnal szerepelhetett együtt, olyan jelmezben, amitől alig várta, hogy megszabadulhasson:

- Egyetlen darabot sem tartottam meg belőle, olyan piszkos és elhasznált volt. Sőt, mit több, jelképesen elégettem, miután befejeztük a forgatást – idézte nyilatkozatát a Wenn.

Ami pedig a balettos filmet illeti, Kunis a közelmúltban kikotyogta, elképzelhető, hogy lesz a filmben egy közös leszbikus jelenete Portmannel, ám hivatalosan ezt egyelőre senki sem erősítette meg.

Ezt is szeretjük