Erre nem akar majd emlékezni! A színpadról zuhant a közönség közé az énekes
Majdnem eltörte rajongói nyakát Miguel, aki leesett a színpadról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majdnem tragédiával végződött Miguel fellépése, aki a Billboard-gálán döntött úgy, feldobja a show-t, és megpróbálta átugrani a közönségét.

Ez azonban nem sikerült a legjobban, és majdnem eltörte két rajongója nyakát is.

Majdnem eltörte a nyakukat

Nagy akarásnak nyögés a vége, tartja a mondás, ami Miguel esetében szó szerint értendő.

A 27 éves énekes ugyanis úgy érezte, a Billboard-díjátadó a tökéletes hely arra, hogy Amerikán kívül is többet jelentsen a neve annál, mint hogy neki mutogatta magát bugyi nélkül Mariah Carey.

Ezért úgy gondolta, feldobja a műsort, és megpróbálta átugrani közönsége egy részét. Azonban nem jól mérte fel a távolságot, és bezuhant a nézők közé - lábával maga alá gyűrve két rajongóját is.

A pankrátormozdulattal akár meg is ölhette volna a nőket, ugyanis a nyakuk megroppant, a fejük pedig hozzácsapódott a színpadhoz.

Megkereste őket

Szerencsére azonban nem történt tragédia, a két nő mihelyst kiszabadult a szorításból, eltántorgott a színpad mellől. Az énekest az incidens nem nagyon zökkentette ki, egy másik női rajongót magához szorítva folytatta tovább a dalt.

A műsor végeztével azonban a biztonsági embereivel megkerestette a lányokat, és elnézést kért tőlük, valamint a Twitteren is bocsánatot kért meggondolatlansága miatt.

Ezt is szeretjük