Ciki fotók! Mickey Rourke ezúttal valami egészen kínosat villantott
A pankrátor sztárja egyedi stílusban öltözködik, ám néha még ő is követ el hibákat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke az ellentmondások embere Hollywoodban. Nem véletlen, hogy nem sok sztár tudhat a háta mögött egy ilyen változatos és különleges karriert, minek során megjárta a poklokat, de a csúcsokat is.

Az egykor ellenállhatatlanul jóképű szívtipróból mára egy rémmé szabott csúfság lett, köszönhetően az önpusztításnak és a bokszmeccseknek, a fiatal bombázók azonban még így is képtelenek neki ellenállni.

Sikerült a come back

Azt se felejtsük el, hogy egy feltűnően sikeres pályakezdés után másfél évtizedre eltűnt a süllyesztőben, ahonnan - sokan azt hitték - képtelen lesz kimászni, két évvel ezelőtt A pankrátorral mégis visszatért a reflektorfénybe.

Az egykor kegyvesztett és kitagadott 58 éves amerikai színész pályája azóta is töretlenül ível felfelé, állandó szereplője a nagyköltségvetésű szuperprodukcióknak és az igényes művészfilmeknek.

Nem figyelt oda eléggé

Egyszerre elegáns és bizarr öltözködési stílusa egyedi színfolt az álomgyárban, az öntörvényű szívtiprónak azonban hiába van egy kiváló stylistja, ugyanis még mindig képtelen rendesen odafigyelni magára.

Mickey Rourke-ot néhány napja a párizsi Ritz Hotel közelében fotózták le, ahol akaratlanul is sikerült egy kissé kellemetlen villantással megajándékoznia a világot: farmerjának slicce ugyanis nem volt begombolva!

Erről azonban akkor még nem szerzett tudomást, ám ha vele lett volna 24 éves barátnője, Anastassija Makarenko, akkor minden bizonnyal felhívta volna kedvese figyelmét az apró figyelmetlenségre.

Mickey Rourke ugyanis közel a hatvanhoz is falja a nőket, a kétszer elvált színész pedig nem rejtette véka alá, hogy ezúttal hűséges lesz barátnőjéhez, amire 23 éve nem volt példa az életében!

Ezt is szeretjük