Erre nincsenek szavak! Botrányosan néz ki az egykor sármos színész
Mickey Rourke egykor az egyik legsármosabb színész volt, mára ez megváltozott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mickey Rourke elképesztően ízléstelenül öltözködik, inkább egy hajléktalanhoz hasonlít, mint egy világsztárhoz.

Érthetetlen öltözékének összeállítása, sportcuccban, bőrkabátban, furcsa szürke sapkában, napszemüvegben, egy zacskóval járkált a főváros utcáin.

Botrányosan néz ki

A világ már kezdi megszokni, hogy arca szinte felismerhetetlenül eltorzult az alkohol és az azt követő plasztikai műtétek hatására, de új mániája felett senki sem tud napirendre térni.

A 60 éves színész minden áldott nap sportfelszerelésbe öltözik, annak ellenére, hogy az edzőterem közelébe sem megy. Mindezt kedvenc, szürke sapkájával egészíti ki, amely már több helyen szakadt. A sztár igénytelenségét senki nem érti.

A 9 és 1/2 hét című filmmel várt világhíressé, mely szexuális témája miatt hatalmas kasszasiker lett. Felfelé ívelő karrierje ellenére úgy döntött, visszatér az ökölvíváshoz.

A sportban sem teljesedhetett ki

Kisebb győzelmei voltak a bokszban, de nemzetközi terepen nem ért el jó eredményeket, edzői azt mondák, már koros ehhez a sporthoz.

Így ismét visszatért a film világához, és újra megpróbált helytállni színészként, kisebb, jelentéktelenebb szerepeket is elvállalt.

Mellőzöttsége és sikertelensége miatt elkezdett inni, ami egy idő után arca eltorzuláshoz vezetett. A hízás és a szesz felismerhetetlenné tette a sztárt. Állandó elégedetlensége miatt lelkibeteg lett.

Hosszú idő elteltével 2008-ban a Pankrátor című filmmel tért vissza a köztudatba. Fergetegesen alakította a kiégett harcost, a karakter megformálásában valószínűleg saját életének eseményei segítették.

Ezt is szeretjük