Ilyen gyönyörű fiatal nő Mick Jagger lánya! Nézd meg a 24 éves Georgia Mayt
Fotók
Georgia May Jagger már befutott modell, nem véletlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mick Jagger lánya, Georgia May Ayeesha Jagger nem az apjára, hanem sokkal inkább édesanyjára ütött, aki nem más, mint Jerry Hall, a hetvenes-nyolcvanas évek híres angol szupermodellje. A 24 éves sztárcsemete szerencsés géneket örökölt, és imádja szüleit, akikről nagyon elismerősen nyilatkozott: "Az édesapám olyan keményen dolgozik, és mindig mindenkivel kedves, édesanyámnak pedig elképesztő a stílusa, imádom a régi fényképeit nézegetni."

Georgia May különleges szépségére már kislánykorában felfigyeltek, nem véletlen, hogy fiatal kora ellenére már komoly karriert futott be a divatszakmában. Az elmúlt évek során olyan neves márkáknak modellkedett, mint a  Hudson Jeans, a Chanel, az H&M, a Miu Miu, a Versace vagy Vivienne Westwood.

Legnagyobb sikerét a 2012-es londoni olimpián élhette át, ahol a záróünnepségen 26 millió ember figyelte, ahogyan a brit divatot jelképezve a kifutóra lépett Kate Moss, Naomi Campbell és Lily Donaldson oldalán. A Rolling Stones énekesének összesen hét gyermeke született, de már a nyolcadik Jagger-csemete is úton van.

David Bowie és Iman lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépséges tini lett David Bowie és Iman közös lánya!

Ezt is szeretjük