Ciki fotó! Iszonyúan berúgott az Avatar dögös bombázója
Michelle Rodriguez, az Avatar és a Lost sztárja a cannes-i filmfesztiválon csapta szét magát durván.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok más sztárhoz hasonlóan Michelle Rodriguez is tiszteletét tette május közepén a cannes-i filmfesztiválon. Az álomgyár hírességeinek többsége azonban nem azért utazik el évről évre a gyönyörű tengerparti francia városba, hogy művészfilmeket nézzen, hanem sokkal inkább a bulik miatt.

Azon tehát nincs is mit csodálkozni, hogy Lindsay Lohan is felbukkant néhány napja meglehetősen szétcsapva a 63. alkalommal megrendezett rangos filmes seregszemlén, melynek elnöki székébe ezúttal Tim Burton ülhetett be.

Végigitta az estét

Persze Michelle Rodriguezt sem kell félteni, legalábbis ami a féktelen mulatozást illeti. A 31 éves amerikai színésznőt május 15-én, pénteken kapták le, amint a hajnali órákban barátaival körülvéve elhagyta a The VIP Room nightclub épületét.

A Lost című sorozat csinos sztárja a róla készült fotók tanúsága szerint alaposan felöntött a garatra, bódult tekintete és feltűnő vidámsága legalábbis erről árulkodott. Arról nem is beszélve, hogy alig állt a lábán, köszönhetően a tetemes mennyiségű elfogyasztott alkoholnak.

Alig találtak szállást

Ez azonban nem igazán zavarta a társaságot - szemrebbenés nélkül bohóckodtak részegen a paparazzók kameráinak kereszttüzében, majd nagy nehézségek árán végül találtak egy szállodát, ahol kipihenhették az átmulatott éjszaka fáradalmait.

Michelle Rodriguezt legutóbb James Cameron minden bevételi rekordot megdöntő Avatar című filmjében láthattuk, amiben egy katonát alakított. Népszerűségét azonban leginkább a Lostnak köszönheti, amiben ő formálta meg Ana Lucia Cortezt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az alkohol miatt pedig korábban is meggyűlt már a baja a hatóságokkal. 2003 novemberében például cserbenhagyásos gázolás és ittas vezetés miatt állt bíróság elé. Emiatt 48 óra börtönt és három év próbaidőt kapott, illetve két New York-i kórház halottasházában kellett közmunkát végeznie.

Ezt is szeretjük