Nem takargatta magát! Michelle Marsh meztelenül pózolt
Az egyik leghíresebb angol modell visszatért, és dögösebb, mint bármikor valaha!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csinos szőke hölgy, csodás és hatalmas cickók, buja tekintet és formás popsi – nem is kellett több, hogy Michelle Marsh anyaszült meztelenül szerepeljen az angol Loaded magazin szeptemberi számában.

Mellei 100%-ig természetesek, nincs bennük szilikon

Miközben ezek a brit hetilapok egyre gyakrabban vetkőztetnek le egyszerre több bögyös lányt, addig Michelle mellé nem kellett társ, a bombázó ugyanis egymaga is elveszi a hátán ezt a fotósorozatot.

Csábító testének idomai tutira sok pasit tüzelnek fel, ám az feltehetően nem sokaknak jut eszébe, hogy Michelle már anyuka, ugyanis kicsivel több mint fél évvel ezelőtt született meg első gyermeke, Maddison.

A glamour modellt 2005 Valentin-napján jegyezte el a futballista Will Haining, 2007 júniusában pedig egybe is keltek egy skót kastélyban, de akkor már mindenki arról suttogott, hogy Michelle várandós.

Énekléssel is próbálkozott, de inkább a pucérkodásnál maradt

A 25 éves kebelcsoda sosem műttette meg melleit, mivel nem volt rá szüksége, ugyanis maguktól nőttek ilyen szép gömbölyűre. 2002-ben kezdett modellkedni, egy évvel később pedig már Lucy Pinder oldalán pózolt, kettejük sikeres együttműködése számos izgi fotósorozatot eredményezett.

Védjegyévé vált a feneke fölé tetováltatott Áldott szócska, amelyet egy kereszt és angyalszárnyak ölelnek körül.

Ezt szinte mindegyik fényképén megvillantja, persze a legjobban mégis férje örülhet neki, amikor együttléteik során megpillantja ezt a szót.

Michelle Marsh 2006-ban egy dalt is kiadott, ám az nem lett valami nagy sláger, úgyhogy egy ideig biztosan nem szakad még vége a modellpályafutásnak – a pasik legnagyobb örömére!

Ezt is szeretjük