Hatalmasat esett a holtrészeg Michelle Heaton
Michelle Heaton születésnapját ünnepelte, ahol túlzásba vitte az ivást, ezért egy óriásit hasalt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Heatont 2007. július 19-én kapták le a lesifotósok, nem sokkal azután, hogy holtrészegen távozott a londoni Paper Nightclub épületéből.


A harmincéves brit celebmaca születésnapját ünnepelte a felkapott szórakozóhelyen, ám a mulatozás idővel úgy elfajult, hogy a távozás bizony korántsem volt könnyű.

Heaton a helyszínen készült felvételek tanúsága szerint alaposan a pohár fenekére nézett, ugyanis az este végére szó szerint alig állt a lábán.

Nem véletlen, hogy kifelé jövet alkoholtól elgyengült végtagjai egy váratlan pillanatban cserbenhagyták, ő pedig rongybabaként omlott össze.

Exférje lábra állította

Ám szerencséjére rögtön segítségére sietett akkori férje, Andy Scott Lee walesi popsztár, aki azonnal talpra állította kábult feleségét, majd a kamerák kereszttüzében olyan fesztelenül távoztak a helyszínről, mintha mi sem történt volna.

Michelle Heaton Anglia egyik feltörekvő celebmacája, akinek minden igyekezete ellenére a mai napig nem sikerült igazán befutnia. Zenei karrierjét a Sirens nevű bandában kezdte, ám ismertségre csak azután tett szert, hogy szerepelt a Popstars című valóságshow-ban.

Egy kísérlet miatt hetekig vedelt

Különféle tévéműsorok révén is igyekezett népszerűségét növelni. Egyik leghúzósabb produkciója az volt, amikor 2008 januárjában feltűnt Az igazság a vedelésről című dokumentumsorozat egyik epizódjában.

Ennek keretében megpróbált harminc napon keresztül annyi alkoholt fogyasztani, amennyit csak bírt, hogy megmutassa a nagyivóknak, mekkora árat kell előbb-utóbb fizetniük szenvedélyükért.

21 napig bírta a kísérletet, melynek során napi két liter vodkának megfelelő mennyiségű alkoholt fogyasztott el, az orvosok azonban szívdobogása miatt végül lebeszélték a folytatásról.

Ezt is szeretjük