Nem takargatja csúnya combját Michelle Heaton

A híresség újra rossz ízléséről és az önkritika hiányáról tett tanúbizonyságot, amikor a szűk szoknyácskába préselte magát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Attól, hogy valaki ilyen-olyan trükkökkel igyekszik a reflektorfényben maradni, és minden partimeghívást elfogad, csak hogy beszéljenek róla, még nem lesz divatguru, bármennyire is szeretné.

Úgy néz ki, mint egy szétbotoxozott ötvenéves

A jó ízlés ideális esetben a génekben van, de akár meg is tanulható. Ám kétségtelenül vannak olyanok, akinek brutális érzékük van ahhoz, hogy minél közönségesebben nézzenek ki. Minden bizonnyal közéjük tartozik Michelle Heaton is, aki a Liberty X formáció énekesnőjeként robbant be a köztudatba valamikor az ezredforduló környékén.

A banda 2005-ös felbomlásával szólókarrierbe kezdett. Ám mivel az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Heaton különféle valóságshow-kban szerepelve próbálja fenntartani ismertségét.

A divatszakmában próbálkozik

No, meg persze megjelenik mindenhol, ahol ott van a celebélet krémje. Talán ezért is gondolta úgy, éppen itt az ideje, hogy divattervezőként is megmutassa magát. Elvégre ki ismerné jobban a sztárok öltözködésének aprócska, ám annál jelentősebb titkait, mint egy bennfentes?

Heaton kisasszony lelkesedésével még a Big Brother-ház oldalát is ki lehetne robbantani. A 28 éves, kiélt arcú hölgyemény csak arról a parányi tényről feledkezik el, hogy jócskán hátul állt a sorban, amikor a jó ízlést osztogatták. Nem véletlenül választották be többször is a legrosszabbul öltözött hírességek közé.

Hol a feneke lógott ki az estélyiből, hol a hasa kukucskált ki a csillogó blúz alól, hol más testrészeiből mutatott túl sokat. Mint jelen esetben is, amikor a londoni Movida klubból távozva szűk miniruhája alól kíméletlenül elővillantak narancsbőrös combjai. A legkínosabb, hogy ennek ellenére büszkén vallja, micsoda remek stílusérzékkel áldotta meg az ég.

– Igazi csajos csaj vagyok, telt idomokkal. Ám az idők során megtanultam, hogy olyan ruhákat válasszak, amik hangsúlyozzák erényeimet, miközben elrejtik, amire nem vagyok olyan büszke.

Ehhez nem kell egyetemi végzettség. Inkább a józan ész és többéves tapasztalat számít, amit szívesen megosztok az érdeklődőkkel, hogy mindenki ki tudja hozni magából a maximumot – vallja egy szoláriumcég reklámjában. Valóban nem kell neki diploma – de egy méretes tükör annál inkább elkelne a házában.

Ezt is szeretjük