Botrány! Hefner lányai luxusprostiként dolgoztak

A madám kitálal

Michelle Braunt a múlt héten ítélték el, tervei szerint azonban könyvében mindenkiről lerántja majd a leplet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb óriási prostibotrány készülődik a tengerentúlon, ha a hírhedt madám, Michelle Braun valóra váltja ígéretét, és tényleg megírja egy önéletrajzi könyvben 11 évig tartó karrierje kendőzetlen történetét.

Az Oscar-jelölt Mickey Rourke Michelle Braun oldalán

Braun 1996-ban vágott bele a luxuslányok futtatásába, sikersztorija pedig 2007-ben ért véget, miután letartóztatta az FBI.

Braunt a múlt héten ítélték el pénzmosásért, valamint azért, mert prostitúció céljából utaztatott nőket keresztül-kasul az Egyesült Államokon. Büntetése pedig három év próbaidő és hat hónap háziőrizet lett.

Világhírű ügyfelei aggódhatnak

A korábban Nici néven tevékenykedő madám azonban ígérete szerint most lerántja a leplet több mint egy évtizedes pályafutásáról.

Egyelőre nem árult el neveket, de a The New York Post értesülései szerint a botrányban érintettek lehetnek királyok, sportolók, színészek, üzletemberek, tévésztárok és playmate-ek is!

A kétgyermekes családanya üzletfelei között olyan sztárokat találhatunk, mint Mickey Rourke vagy Charlie Sheen, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Hefner és nyuszilányai is pórul járhatnak

Ha kiteregeti az összes szennyest, a legrosszabbul minden bizonnyal Hugh Hefner és nyuszilányai járnak, akik közül Braun állítása szerint tucatnyian dolgoztak neki másodállásban.

- Kizárólag híres lányokat foglalkoztattam, többnyire playmate-ekkel. Hef nem tudta mindannyiukat a Playboy-villában tartani. Volt idő, amikor nyolc vele együtt élő lánya közül heten nekem dolgoztak – nyilatkozta a madám.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami az árakat illeti, Michelle Braun borsos összegeket kért tehetős ügyfeleitől, akik bizony nem sokáig haboztak, ha több tízezer – esetenként több százezer – dollárt kellett kifizetniük a lányok szolgálataiért.
Ezt is szeretjük