Az 57 éves Michelle Obama smink nélkül szelfizett: ekkora a különbség, ha nincs kifestve
Michelle Obama születésnapja alkalmából megmutatta smink nélküli arcát.

michelle-obama-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Obama január 17-én ünnepelte 57. születésnapját, rajongók milliói felköszöntötték.

Azért, hogy megköszönje a kedves szavakat, egy szelfit posztolt magáról, amelyen természetes, göndör hajával látható, ráadásul smink sincs rajta.

Michelle Obama smink nélkül

A smink nélküli képéhez az alábbi szöveget írta: "Köszönöm az összes szülinapi jókívánságot! Tudom, hogy az előző év nehéz volt mindenkinek valamilyen szinten, remélem, hogy mindnyájan vigyáztok magatokra, és megtaláljátok minden apróságban az örömöt. Szeretlek titeket!" - fogalmazott.

Több kommentelő megköszönte neki, hogy megmutatta, hogyan néz ki, ha egyáltalán nincs kifestve: "Egyszerűen fantasztikusra sikerült ez a kép, olyan természetes! Látszik, hogy mennyire büszke vagy a gyökereidre. Gyönyörű!", "Igazi természetes szépség vagy kívülről és belülről is.", "Csodálatosan festesz" - írták a dicsérő véleményeket.

Sokaknak a göndör fürtjei is nagyon tetszettek, hiszen Michelle Obama általában egyenesre vasalt frizurával mutatkozik.

GettyImages-1148536623
Fotó: Paras Griffin / Getty Images Hungary

Obama feleségének gyönyörű, egészséges bőre van, 2014 óta Jennifer Brodeur arckezelőhöz jár, aki igazi szépségápolási gurunak számít a híres emberek világában. A szakember 2019-ben a Refinery29 lapnak vallotta be, mitől olyan ragyogó az egykori first lady bőre. A gyulladáscsökkentés érdekében első körben C- és A-vitamin tartalmú kozmetikumokkal kezeli. A C-vitamin azért is nagyon hasznos, mert attól ragyogóbb lesz a bőr, emellett a sötét foltokat is könnyen eltüntetheti. A kollagént általában egy speciális, LED-fényterápiás kezeléssel juttatja be a bőrébe.

Michelle hidratáló olajat használ rendszeresen, arra is odafigyel, hogy mindennap tisztítsa az arcát, például olyan elő sem fordulhat, hogy sminkben menjen el aludni.

Joe Biden legidősebb lányunokája, Naomi

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Joe Biden legidősebb lányunokája.

Ezt is szeretjük