Megszólalt Michael Schumacher családja! Ezt a megható üzenetet tették közzé

Michael Schumacher weboldalán bárki elolvashatja.

2014. november 13-án, a tegnapi napon újraindították Michael Schumacher hivatalos weboldalát, amely a tavaly december 29-én bekövetkezett súlyos síbaleset óta nem működött.

Bár a 45 éves sportoló családja nem gyakran szólal meg, most az újjáindult oldalon keresztül üzentek a híres Forma-1-es versenyző rajongóinak.

Bizakodóak és hálásak

- Nap mint nap számos jobbulást kívánó üzenet érkezik Michael számára, és még mindig nem találjuk a szavakat erre az elképesztő érdeklődésre és szeretetre. Ismét csak köszönetet szeretnénk mondani, hogy vele és velünk együtt harcoltok. Mi továbbra is bizakodóak vagyunk, és reméljük a legjobbakat. A ti erőtök segít minket abban, hogy támogassuk őt a harcában - áll az üzenetben.

Michael Schumacher jelenlegi állapotáról nem nyilatkoztak, de létrehoztak egy aloldalt a jókívánságoknak és egy #keepfightingmichael, azaz "Harcolj tovább, Michael!" hashtaget.

Bárki üzenhet Schumachernek

Amennyiben ezt bárki a Twitteren közzétett, Michael Schumachernek szóló üzenetébe beteszi, akkor az az üzenet megjelenik ezen az aloldalon is, a többi hasonlóval összegyűjtve. Tegnap este óta már több mint hatszáz ilyen jókívánság jelent meg a weboldalon, a világ minden tájáról.

A november 13-i dátum egyébként jelentőséggel bír Michael Schumacher életében: 1994. november 13-án, 20 évvel ezelőtt nyerte meg első ízben a Forma-1-es világbajnokságot, amit aztán még hat alkalommal sikerült megismételnie.

Intim fotókon Michael Schumacher és felesége! Nézd meg, hogy szeretik egymást

Nézegess képeket!

Elolvasom

A weboldal indításával egy napon, szintén november 13-án Michael Schumacher millenniumi Bambi-díjat kapott Berlinben, melyet menedzsere, Sabine Kehm vett át. A zsűri úgy indokolta a döntését, hogy a versenyző tehetségével és kitartásával példaképpé vált hazájában.

- A kis kerpeni fiú álma, aki már gokartversenyzőként is mindenkinél előbbre járt, valóra vált. Michael Schumacher sportolóként legendává lett, aki a világhírnév mellett mindvégig meg tudott maradni olyan embernek, akinek az életében fontos szerepet játszik a család - hangzott el a rendezvényen.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük