Vallomás első kézből! Súlyos betegségben szenved a sorozatsztár
Michael Newmannél öt éve diagnosztizálták a Parkinson-kórt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Newman Parkinson-kórban szenved, jelentette be a szomorú hírt az 55 éves, kétgyerekes vízi mentő és színész, akit a Baywatch című sorozatban ismert meg az egész világ.

A közelmúltban a Los Angeles-i KPCC-FM rádiónak adott interjút, amelyből kiderült, hogy öt évvel ezelőtt kezdett el remegni a keze, ám először azt hitte, hogy csak a korosodás miatt.

Megdöbbentette a diagnózis

A biztonság kedvéért azért elment egy orvoshoz, ám a diagnózis nem egészen az volt, amire számított, a vizsgálatok ugyanis kimutatták, hogy Parkinson-kór támadta meg a szervezetét.

- Sok időbe tellett, mire felfogtam, hogy újra kell gondolnom az életemet. Mert meg fog változni. Nagyon rossz volt szembesülni azzal, hogy már nem fogom tudni megtenni a gyerekeimmel mindazt, amit szerettem volna - nyilatkozta.

A sztár a beszélgetés során egyébként kifejezte abbéli reményét, hogy az őssejtkutatás legújabb eredményei talán segíthetnek majd a gyógyulásban azoknak, akik ebben a betegségben szenvednek.

1989-ben lett a Baywatch szereplője

Michael Newman már egészen fiatalon jeleskedett a vízi sportokban, egyedülálló tehetsége tízéves korában megmutatkozott, amikor a vízi mentők junior csapatának tagja lett.

A vízimentő-tanfolyam elvégzése mellett letette a tűzoltóvizsgát is, a Baywatch című sorozatban pedig 1989-ben kapott szerepet az egész stáb egyetlen igazi vízi mentőjeként.

Ő formálta meg Newmie karakterét egészen 2000-ig, emellett 1996-ban megnyerte a National Ironman Championship nevezetű bajnokságot, az elmúlt években pedig ingatlanügynökként dolgozott.

Ezt is szeretjük