Furcsa füllel kapták lencsevégre Michael Jacksont
A pop széthulló királya alaposan megdöbbentette rajongóit, új fülének látványára senki sem volt felkészülve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy igazán sokkoló fotót közölt néhány napja a Sun, amelyen Michael Jackson borzalmas állapotban lévő füle látható.


Jacko hosszú ideig ügyesen rejtegette frizurája segítségével az iszonyatos mértékben eltorzult fület, ám néhány nappal ezelőtt Beverly Hills-ben az egyik lesifotósnak sikerült megörökítenie a bizarr testrészt.

Orrműtétje miatt faragtak le füléből

A pop királya a kilencvenes évek végén kezdte plasztikáztatni az orrát, ehhez a beavatkozáshoz pedig a sebészek a füléről távolítottak el bőrt és porcot, hogy helyrehozzák aggasztóan szétműtött szaglószervét.

Érthető tehát, hogy Jacko füle mitől fest ilyen szörnyen, amit egészen mostanáig hosszú hajával rejtett el a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Vajon tényleg színpadra áll a nyáron?

A világhírű énekes-dalszerző mindeközben nyári visszatérő turnéjára készül gőzerővel, amely már hónapok óta lázban tartja a rajongókat.

Sokan hajlandóak elképesztő összegeket kifizetni azért, hogy élőben láthassák a 20. század egyik legmeghatározóbb popzenészét.

Ám a This Is It névre keresztelt show-özön már a kezdetektől fogva ellentmondásos megítélésben részesült a sajtó és a rajongók részéről.

Kezdődött azzal, hogy egyes vélemények szerint csak egy Jacko-hasonmás jelent meg a sajtótájékoztatón, folytatódott a popsztár egészségügyi állapotáról érkező aggasztó hírekkel, legutóbb pedig az első fellépések időpontját csúsztatták el technikai okokra hivatkozva.

Ezt is szeretjük