Testvérével csalta meg feleségét a Dexter sztárja
Michael C. Hall, a Dexter és a Sírhant művek jóképű sztárja a forgatáson jött össze kedvesével, aki miatt feleségét is elhagyta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Hollywoodban nem ritkák a vérfertőző viszonyok, a Dexter sorozat két szereplője, Michael C. Hall és Jennifer Carpenter csak a szerepük szerint testvérek. Így aztán egymásba gabalyodásuk a való életben tulajdonképpen természetesnek mondható - bár ez a megcsalt exfeleséget, Amy Springert valószínűleg a legkevésbé sem vigasztalta.

Az álomgyárban szinte mindennaposak a forgatásokon szövődő hosszabb-rövidebb románcok, nem rendkívüli hát, hogy a Dexter sármos sztárja nem tudott ellenállni csinos kolléganőjének.

Testvérből szerető

Kapcsolatukat sokáig próbálták leplezni, de Hall végül 2006-ban Carpenter miatt vált el feleségétől. Új kedvesével ma is ritkán mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy 2008-ban, újévkor titokban egybe is keltek.

A 39 éves sztár egyébként a sikersorozat előtt a Broadway színpadán játszott, méghozzá olyan híres darabokban, mint a Macbeth vagy a Kabaré. A gyilkolási kényszerrel küzdő Dexter megformálása előtt pedig tehetségét egy másik népszerű sorozatban, a nálunk az HBO-n vetített Sírhant művekben csodálhattuk meg.

Temetkezési vállalkozóból sorozatgyilkos

Sokszínűségét bizonyítja, hogy az erősen befolyásolható homoszexuális temetkezési vállalkozó karakterének eljátszásában ugyanolyan hiteles volt, mint  az érzelemszegény sorozatgyilkos alakításában.

A sorozatok mellett legutóbb a 2009-es Gamer - Játék a végsőkig című sci-fiben láthattuk.

2010 januárjában rákbetegsége miatt került a média középpontjába, de szerencsére állapota nem súlyos, még időben felvette a harcot a kórral.

Ezt is szeretjük