Rákkal küzd a Dexter sorozat jóképű sztárja
A 38 éves Michael C. Hall szervezetét Hodgkin-kór támadta meg, kezelése jelenleg is zajlik - jelentette be szóvivője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael C. Hall rákos, kezelése jelenleg is zajlik, jelentette be a 38 éves amerikai színész szóvivője január 13-án. A Dexter című sorozat főszereplőjének szervezetét a Hodgkin- limfóma nevű kór támadta meg, ami az emberi test nyirokrendszerét károsítja.

Aggodalomra azonban semmi ok, Craig Bankey szerint ugyanis a betegség a kezelésnek köszönhetően visszaszorulóban van. Michael C. Hall valószínűleg teljesen felépül néhány hónapon belül, és folytatják a nagy népszerűségnek örvendő széria ötödik évadjának forgatását.

Nagyon hálás az orvosainak

- Szerencsésnek érzem magam, hogy egy jól kezelhető betegséget diagnosztizáltak nálam, és köszönöm az orvosoknak és nővéreknek, hogy szaktudásuk révén segítettek rajtam, és törődtek velem – állt a sorozatsztár hivatalos nyilatkozatában.

Azt azonban nem árulták el, hogy pontosan mikor derült fény a népszerű sorozatgyilkos megformálójának betegségére, illetve melyik Los Angeles-i kórházban fekszik.

Elmegy az ünnepségekre

Annyi biztos, hogy Michael C. Hall a terveknek megfelelően vasárnap este részt vesz majd a Golden Globe díjátadó ünnepségén feleségével, Jennifer Carpenterrel, aki a sorozatban a testvérét alakítja.

Ott lesz a Screen Actors Guild gáláján is, mivel mindkét díjra jelölték Dexter Morgan megformálásért.

A Showtime csatorna 2006-ban indította útjára a hidegvérű sorozatgyilkos életét bemutató, fekete humorral átszőtt sorozatát, amelyet hazánkban a Viasaton követhetnek nyomon az érdeklődők.

Hallt ezt megelőzőleg 2007-ben, 2008-ban és tavaly is jelölték Golden Globe-díjra, de eddig egyetlen alkalommal sem kapta meg a rangos elismerést.
Ezt is szeretjük