Michael Schumacher állapota rosszabbra fordult - Sürgősen kórházba kellett szállítani

Kórházba került Michael Schumacher.

michael-schumacher-ossejt-infuzio-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már hat év eltelt azóta, hogy a karrierje csúcsán lévő Forma-1-es világbajnok pilóta, Michael Schumacher súlyos sérüléseket szenvedett a Francia-Alpokban a családi vakáción, síelés közben. Mindenki kedvenc Schumija akkor a fejét ért sérülés hatására kómába esett, és hónapokig nem is tért magához.

Kórházba kellett szállítani

A kómából ugyan kihozták az orvosok, de az állapotáról azóta sem érkeztek biztató hírek: barátai nyilatkozatai szerint sem járni, sem beszélni nem tud az egykori bajnok. A család nem szerette volna, ha a sztár a kórházban éli le a fél életét, ezért az otthonukban saját magánklinikát rendeztek be neki olyan korszerű gépekkel, mintha egy valódi szakrendelőben feküdne.

Régóta nem kaptunk friss hírt az állapotáról, most viszont nem túl pozitív fejleményekkel szolgálhatunk: a La Parisien nevű magazin információi szerint hétfő este Genfből Párizsba szállították, hogy a nívós Georges Pompidou Klinikán kezeljék. A hírek szerint gyulladás lépett fel az egykori sportember szervezetében, ezért most őssejtinfúziót kap - vette észre az Autoszektor.

Csak annyi derült ki, hogy Philippe Menasche sebész kezeli jelenleg az ötvenéves sztárt, azonban ahogy eddig, úgy most sem érkezett ezzel kapcsolatban megerősítés Schumacher családjától - szóvivője nem kívánt nyilatkozni, sem igazolni, sem cáfolni nem kívánta a híresztelést.

A kórházban csak a família tagjai látogathatják meg, tízfős biztonsági gárda őrzi a szárnyat, ahol kezelik. A lap szerint szerdán már el is hagyhatja a kórházat, ahol idén tavasszal titokban már kétszer is kezelték.

Ez volt az utolsó interjúja

A családja leközölte az utolsó felvételt, ami a pilótáról készült - megható emlékekről mesél benne.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük