Michael Jackson eltitkolt húga kitálalt - Ilyen volt valójában a popkirály
Joh'Vonnie Jackson ezt nyilatkozta a Thriller énekeséről.

michael-jackson-eltitkolt-testvere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de van egy eltitkolt Jackson testvér, aki Joe Jackson Cheryle Terrellel való afférjából született: a 43 éves Joh'Vonnie Jackson, akit azonban soha nem fogadott be a neves zenészfamília. 

Így viselkedett vele Michael Jackson

Joh'Vonnie legújabb életrajzi könyvében, a Bastard Childban kitálal arról, hogy milyen ridegen bántak vele a féltestvérei - és Michael Jacksont sem kíméli:

- Úgy nőttem fel, hogy tudtam, hogy a Jackson család része vagyok, láttam őket a tévében, hallgattam a dalaikat a rádióban. Rossz volt úgy felnőni, hogy úgy éreztem, hogy egy szégyellni való titok vagyok, egy fattyú. Végül aztán apám bemutatott a családnak, de nem voltak olyan szívélyesek, amilyennek képzeltem őket. Sohasem fogadtak el engem. Persze, próbálták megjátszani, hogy kedvesek velem, de igazándiból nem érdekeltem őket.

Sohasem hívtak fel, hogy megkérdezzék, hogy vagyok, vagy mi van a lányommal. Amikor az anyám meghalt, a testvérek közül egyedül Rebbie keresett meg. Amikor Jermaine-nek mondtam, hogy mi történt, csak szabadkozott, hogy akart hívni. Mégsem tette. Ez felnyitotta a szememet, innentől tudtam, hogy hol a helyem a családban. Az egyszerű véleményem az, hogy megcsókolhatják a seggemet.

michael-jackson-eltitkolt-testvere-nagy

Michaellel 29 éves koromig nem is találkoztam. A Neverland Ranchen voltunk egy nagy, családi összejövetelen. Nagyon izgultam, hogy végre megismerhetem, ugyanis nagy rajongója voltam, de csalódnom kellett: ridegen és érzelemmentesen üdvözölt, alig vett rólam tudomást. Nem volt ölelés, puszi, még kézfogás sem. Egyáltalán nem érdekelte semmi velem kapcsolatban.

Ezzel szemben a lányomat azonnal a szívébe zárta. Meglátta, és felragyogott a szeme. Annyit mondott: "Helló, Jasmine". Ő nevetve kijavította, hogy "Nem, Michael, nem Jasmine, Yasmine, ipszilonnal". "Jó. Akkor helló, Yasmine, ipszilonnal" - mondta mosolyogva, és ennyi, rögtön barátok lettek. Őt megpuszilgatta, megölelgette, és nem tagadom, hogy őrülten féltékeny voltam emiatt. Ráadásul Yasmine és Michael lánya, Paris is azonnal egymásra találtak, órákig játszottak. Paris édes lány. Michael nem is állt szóba velem. Búcsúzás nélkül távoztunk, mert annyira sem méltatott, hogy elköszönjön tőlem - írta a könyvében.

Michael nem véletlenül haragudott a féltestvérére: édesapja odavolt Joh'Vonnie-ért, állandóan ajándékokkal halmozta el, és sűrűn hangoztatta, hogy ő a kedvence mind közül. Michaelnek ezzel szemben nem volt túl fényes a gyerekkora: Joe korán a zenészi pályára kényszerítette, és, mikor fia ellenkezett vele, alaposan elverte őt. Azért Joh'Vonnie élete sem volt könnyű: habár apja sűrűn látogatta, nem volt jelen a mindennapi életében, ráadásul, mivel ő is a híres Jackson család sarja volt, az osztálytársai mindennap cikizték és bántották, hogy őt biztos szégyellik, azért nem viszik magukkal a hollywoodi partikra és díjkiosztókra. Ennek ellenére Joh'Vonnie hajlandó megbocsátani:

- Az ajtóm mindig nyitva áll előttük, bármikor felhívhatnak, elérhető vagyok, ha bármire szükségük van, ott leszek. De már nem érzem úgy, hogy görcsösen meg kellene felelnem nekik - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük