Michael Douglasnek ilyen pajzán dolgot mondott fiatalabb kolléganője: gyerekek füle hallatára történt a kínos eset

Michael Douglasnek meglepő dolgot mondott Evangeline Lilly a forgatáson.

GettyImages-1466800163
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon február 16-án mutatták be a A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című akciófilmet, amelyben Michael Douglas is szerepel.

A színésznek volt egy közös jelenete Michelle Pfeiferrel és Evangeline Lilly színésznőkkel, utóbbi elég huncut hangulatában volt, még egy pajzán mondatot is elejtett, derült ki a Jonathan Ross Show-ból.

Michael Douglas és Evangeline Lilly a forgatáson

A 43 éves Evangeline Lilly a talk-show vendége volt, hogy népszerűsítse a filmet. A beszélgetés során elmondta, hogy az egyik forgatási nap elég kellemetlenre sikerült számára.

Michael Douglas és Evangeline Lilly.
Michael Douglas és Evangeline Lilly.
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Az egyik jelenetet Pfeifferrel és Douglasszel vette fel, a háttérben pedig ott volt egy csapat kisgyerek, akik statisztákként voltak jelen.

- Odafordultam Michaelhez és Michelle-hez, és ezt mondtam nekik: "Tudjátok srácok, ti igazi GILF-ek vagytok" - emlékezett vissza.

Douglas életében nem hallotta a GILF jelzőt, így megkérdezte, mit jelent.

- Egy csapat gyerek előtt kibukott belőlem, hogy a GILF olyan nagypapa, akivel szívesen b***nék.

A színésznő csak ezután jött rá, hogy szó szerint a gyerekek füle hallatára közölte Douglesszel, hogy lefeküdne vele. El is szégyellte magát, amit tett.

A GILF a MILF jelzőből jött, utóbbit a kívánatos édesanyákra szokták mondani, az Egyesült Államokban akkor terjedt el igazán ez a kifejezés, amikor kijött az Amerikai pite első része, amelyben Stifler mamáját el akarta csábítani az érettségire készülő Finch.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones fia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Dylan Douglas.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük