Michael Douglas rémesen néz ki friss fotóján - Aggódnak érte a rajongók
A kommentelők félnek, hogy visszatért Michael Douglas betegsége.

michael-douglas-aggaszto-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas szerencsés férfi, ugyanis azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült túlélnie a gyilkos kórt. A torokrák 2010-ben ütötte fel a fejét a sztár szervezetében, és két hónap kemoterápia és sugárkezelés után sikerült felgyógyulnia. Persze ez a betegség sajnos bármikor visszatérhet, így a sztár élete végéig folyamatos ellenőrzésre szorul.

Aggasztóan fest a friss fotóján

Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones a napokban ellátogattak a legendás New York-i Apollo Színházba, hogy részt vegyenek Lady Gaga koncertjén. A páros nagy lelkesedéssel állt modellt egy fotó erejéig, a rajongók azonban nem két lelkes bulizót láttak a képen.

Michael Douglas külseje komoly aggódást váltott ki belőlük, ugyanis úgy vélik, azért néz ki ilyen rosszul, mert ismét felütötte a betegség a fejét a szervezetében. A képen ugyanis sokkal soványabbnak tűnik, karikásnak és beesettnek látszódnak a szemei, ráadásul a haja is mintha ritkásabb lenne. A fotó alatt özönlöttek a kommentek - mindenki a sztár állapotára volt kíváncsi:

"Jézusom, Michael, hogy nézel ki? Mi történt? Remélem nem megint beteg...", "Tudom, hogy a múltban nagyon beteg volt, de eddig egész jól nézett ki. Csak nem....?", "Tudom, hogy már 74 éves, de a legutóbbi filmjében EGYÁLTALÁN nem így nézett ki. Szurkolok, nehogy baja legyen" - írták az aggódó hozzászólók.

A sztárpár egyelőre nem kommentálta a kérdésáradatot, azonban valószínűleg nincs nagy baj, hiszen Zeta-Jones Instagram-storyja alapján remekül érezték magukat a koncerten. Legalábbis reméljük, hogy nincs nagy baj.

Sztárok, akik felgyógyultak a rákból

Nem ő az egyetlen, aki sikerrel legyőzte a betegséget, íme még öt harcos, akik felülkerekedtek a rákon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük