"Tudni akarom, mi történt" Belehalt egy rutinműtétbe a 36 éves színésznő
Mia Amber Davis csak egy korrekciós műtétre feküdt be a kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű dundimodell és színésznő, a 36 éves Mia Amber Davis május 11-én hunyt el, egy nappal azután, hogy hazaengedték a kórházból egy rutinműtétet követően.

A csinos és keresett modell évekkel ezelőtti sportsérülésének korrekciójára feküdt be a klinikára, de a térdműtét utáni reggelen otthonában váratlanul rosszul lett, és pár órán belül meg is halt.

Egy rutinműtétbe halt bele

A modell férje, Michael Yard az újságírók kérdésére elmondta, hogy felesége térdén csak egy kisebb beavatkozást végeztek el, ezért is furcsállotta, hogy másnap reggel - amikor utoljára beszélt vele telefonon - szédülésre panaszkodott.

Davist ismét a Kaiser Permanente kórházba vitték, ott azonban már nem tudtak segíteni rajta. Beszállítása után nem sokkal ugyanis elveszette az eszméletét és meghalt.

- El fogják végezni a boncolást, mert lehet, hogy Mia vérmérgezésbe halt bele. Tudni akarom, mi történt a feleségemmel - nyilatkozta a modell férje a Radar Online internetes oldalnak.

Yard egyébként nem tartózkodott a városban neje műtéte alatt, mivel munkája New Yorkba szólította. Egy rokona hívta őt fel a szomorú hírrel, és azóta se tudja felfogni a tragédiát, leginkább súlyos műhibára gyanakszik.

Több területen is nagy jövő állt előtte

A kórház vizsgálata még nem zárult le, ezért egyelőre nem lehet többet tudni a modell-színésznő halálának okáról, de Yard kijelentette, nem nyugszik addig, míg nem tisztázza a körülményeket.

A fekete bőrű Miának egyébként az utóbbi időben meredeken ívelt felfelé a karrierje, miután dundimodellként nevet szerzett, a Plus Size Magazin kreatív szerkesztőjeként bizonyította tehetségét.

A modellkedés mellett Mia Amber Davis színésznőként is kipróbálta magát a 2000-ben forgatott Cool túra című amerikai vígjátékban, de televíziós producerként és a dundi nők lelkes képviselőjeként is ismert volt.

Ezt is szeretjük