18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legdögösebb színész - egy szál semmiben!

A következő 5 pucér sztárpasi bizonyítja, bizony nem csak a színésznők szoktak megválni a ruháiktól.

Bár úgy tűnhet, a filmekben többnyire a nők szabadulnak meg ruháiktól, ha egy kicsit körülnézünk a mozgókép világában, könnyen kiderül, a pasik sem maradnak le az ilyen-olyan pucér testrészek villantása terén. Schwarzenegger például a Terminátorban a maga meztelen valójában érkezett a Földre a komor jövőből, de Russell Crowe is szőrmentén ülte meg a lovat az 1991-es Az erdőlakó fiában. A Halálos fegyver kapcsán pedig a nézők Mel Gibson alsógatya nélküli fenekének látványával gazdagodhattak.

Shemar Moore

Tény, hogy a 39 éves fekete színésznek még nem igazán sikerült kitörnie a tévéfilmek világából.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Ennek ellenére a Gyilkos elmék szívtipró Derek Morgan FBI-ügynöke sok hölgyrajongója szívét megdobogtatja, valahányszor feltűnik a képernyőn.
A People 2007-es Legszexisebb férfi szavazásán a tizedik helyet megszerző Moore-ról egyébként nemcsak lesifotók jelentek meg, hanem igencsak dögös félpucér képek is.

És, ahogy az már lenni szokott, meg is gyanúsították, hogy mivel ennyire büszkén vállalja testét, talán a saját neméhez vonzódik. Főleg, mivel ennyi idős létére nem igazán tud maga mellett egy barátnőt felmutatni, bár állítólag egykor Halle Berryvel is járt.

- Megmondom, egyszer és mindenkorra: nem vagyok meleg. A nőket szeretem. Szerintem a nők Isten legnagyszerűbb teremtményei - hárította el a pletykákat a sztár.

Brad Pitt

Napjaink egyik legsármosabb sztárapukája nem volt mindig olyan szemérmes, mint mostanában. Nemcsak filmjeiben igyekezett megragadni az alkalmat, hogy kidolgozott testét, sőt, esetenként még némi intim felületet is megmutasson a kamerának, láthatólag a magánéletben sem szégyellte magát túlságosan.

Az 1995-ös lesifotókon, melyek egyébként egykori menyasszonyával, Gwyneth Paltrow-val közös nyaralásán készültek a Szent Barthelemy-szigeten, Pitt direkt produkálta magát a kukkoló fényképészeknek hotelszobájának erkélyén.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán - a ma már 45 éves színész 2005 óta Angelina Jolie párja, és nem mellesleg hat gyerkőc papája. Ezen utóbbi tényeknek köszönhetően mostanság igyekszik elkerülni a meztelenkedést, rajongói legnagyobb bánatára. Bár a 2004-es Trójában még a sármőr saját pucér fenekét lehetett megcsodálni, a 2008-as Benjamin Button különös életében már popódublőrt alkalmazott.

- Nem akarom kínosan érezni magam akkor, amikor egyszer a gyerekeim majd elég nagyok lesznek, hogy megnézzék a filmjeimet. Szóval nem szándékozom több pucér jelenetet forgatni - nyilatkozta a BBC-nek 2007 decemberében.

Dolph Lundgren

A nyolcvanas évek brutális, egyszemélyes hős kontra a bűnöző világ típusú filmjeinek kétségkívül legendás alakja volt a svéd hústorony, aki értelemszerűen nem színészi tehetségével, sokkal inkább testi adottságaival keltett feltűnést.

Az 1957-es születésű svéd Lundgren elképesztő izmokat edzett magának, 196 centiméteres magassága és több mint 100 kilós testsúlya pedig mintha eleve elrendelte volna, hogy a csihipuhi véres akciófilmek poshadt mocsarában landoljon.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Bár a vele forgatott alkotások többnyire csak videó formájában kerültek kiadásra, néhány nagyobb sikere - mint a Leszámolás Kis-Tokióban vagy a Sárkányok harca - révén valóságos félistenként tisztelték a kilencvenes évek satnya kissrácai, no meg persze a muszklikra gerjedő hölgyek.

Hát még, ha tudták volna azok a nők, milyen pikáns titkot rejteget az alsógatyájában! Mindenesetre, ennyi év után nemrég mexikói nyaralásán végre lehullt - szó szerint - a lepel az 51 éves, kétgyermekes sztárapuka szerszámáról, ami bizony a szteroidok és a kemény edzések ellenére sem tűnik méreten alulinak.

A zavarbaejtő kép láttán egyértelmű, Brandon Lee cseppet sem túlzott, amikor azt mondta álmélkodva a Leszámolás Kis-Tokióban című akciófilm egyik jelenetében, miután látta Lundgrent a zuhanyzóban: haver, neked van a legnagyobb fütykösöd, amit életemben láttam!

Ewan McGregor

Azért nem mindenki olyan szemérmes, mint Brad Pitt. A nálánál hét évvel fiatalabb skót McGregor ugyanis hiába három gyerkőc apukája, továbbra sem szándékozik megválni magamutogató szokásától. Amit a nézők a Csillagok háborújában és az Angyalok és démonokban nem, ám a Párnakönyvben vagy a Young Adamben bizony megtapasztalhattak.
 

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

- Valóban gyakran készítettem szexuális témájú filmeket, de a szexnek ott egyszerűen az volt a funkciója, hogy megmutassa, merre tart a karakter.

- A Young Adamben például a szex lényegében a főszereplő fiatalember morális szétesését hivatott ábrázolni. Szerintem engem is csak olyan mértékben érdekel a testiség, mint bármelyik embert.

Ugyanakkor egyfajta művészetnek is tartom a bemutatását egy filmen belül, mivel a szex az élet része, ráadásul egy elég jelentős része, azt hiszem - mesélte. Azt is bevallotta, számára sosem jelentett gondot, ha meztelenre kellett vetkőznie a moziban, és ez valószínűleg eztán is így lesz.

Daniel Craig

Jelen listánkat a legújabb Bond-sármőr, Daniel Craig zárja, aki szintén megvillantotta már férfiasságát a filmrajongóknak. Habár úgy tűnhet, a brit színész a 2006-os Casino Royale-lal robbant be a filmvilágba, valójában már a kilencvenes évek elejétől forgatott.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Persze bármilyen emlékezetes mozikban - Tomb Raider, Elizabeth, A kárhozat útja - volt látható, pikánsság szempontjából minden bizonnyal az 1998-as, Francis Bacon életét feldolgozó dráma, az Ördögi szerelem fürdőkádas önfeltárulkozása viszi a prímet. A jelek szerint a Satsuki Mitchell producerhölggyel élő szőke szívtipró Bondként is igyekszik majd zavarba hozni a nézőket.

Már, ha hihetünk annak az interjúrészletnek, melyben bevallotta, úgy érzi, itt az ideje, hogy a világ a kortalan 007-est, no és ellenállhatatlan fegyverét a maga cenzúrázatlan formájában is megismerje.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük