Ilyen testet nem mindennap láthatsz! Anyaszült meztelenül fotózták a szexi sportolót
Képek!
Itt az ESPN Body Issue 2014.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén immáron hatodik alkalommal jelenik meg az ESPN magazin Body Issue különszáma, melyben - a korábbiakhoz hasonlóan - népszerű amerikai sportolók mutatják meg a meztelen valóságot.

A 2014-es szám kedvéért, mely július 11-étől lesz kapható, 22 női és férfi atléta szabadult meg a ruháitól, egyebek közt Venus Williams teniszező és Michael Phelps úszó is.

- Úgy vélem, minden évben sikerül egy kicsit magasabb lécet megugranunk. Az idei fotógyűjtemény kivételes atlétáit igyekeztünk sokféle sportágból válogatni, hogy bemutassuk a különféle testalkatokat és illusztráljuk, hogy mire is képesek az adottságaikkal - árulta el az ESPN főszerkesztője, Chad Millman.

A legtöbb fotó már elérhető az interneten, ezekből válogattunk - bár a sportolók hazánkban kevésbé ismertek, azért így is izgalmas dolog rácsodálkozni, milyen változatos tud lenni egy izmos férfitest is, ha más-más terhelésnek van kitéve.

Meztelenül a címlapon

A sztárok között is sokan vannak, akik egy-egy címlap kedvéért ledobják a ruháikat. Galériában a meztelen címlapfotók, nézd meg!

Ezt is szeretjük