Rövidke ruhában mutatta meg lábait a Szulejmán sztárja! Meryem Uzerli osztotta meg a fotót
Sokat mutatott a piros nyári ruha.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 32 éves, eperszőke török színésznő, Meryem Uzerli játssza Szulejmán szultán szerelmét, Hürrem szultánát a Szulejmán című sorozatban, amit hazánkban az RTL Klub tűzött műsorára, és amelyért rengetegen rajonganak.

A magyar nézők kedvenc török sztárja egyértelműen a kivételes szépségű Meryem lett, akit itthon gyakran hasonlítanak Tóth Gabihoz. A színésznő bár nagyon csinos, kerüli a magamutogatást, és csak ritkán tesz föl olyan képet a közösségi oldalára, amelyen kevés vagy merész ruhában látható. Ennek egyik oka, hogy 2014 februárja óta édesanya, kislányát, Larát egyedül neveli, a másik, hogy a törökök még mindig nem veszik jó néven, ha egy nő túl keveset bíz a fantáziára.

Néha azonban kivételt tesz, egy ilyen alkalommal posztolta például a fent, jobb oldalon látható fotót, amelyen egy lenge, piros miniruhában látható, ami nemcsak a dekoltázsából mutat sokat, hanem formás lábaiból is.

Nem ez volt az első alkalom, hogy közszemlére tette hosszú combjait, korábban a török Marie Claire magazinnak is hasonlóan rövid szettekben állt modellt.

Ezt is szeretjük