A Szulejmán Hürremje így fest smink nélkül - Ekkora a különbség, ha nincs rajta festék
Meryem Uzerli smink nélkül is nagyon szép nő.

meryem uzerli cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szulejmán című török sorozat legnépszerűbb szereplője Meryem Uzerli volt, aki Hürrem karakterét alakította. A német-török gyökerekkel rendelkező színésznő gyönyörű kék szemeivel és különleges szépségével sokakat elkápráztatott.

A 36 éves sztár nemcsak a filmforgatásokon lélegzetelállító, hanem akkor is, amikor egy gramm smink sincs rajta. Rajongóinak olykor megmutatja természetes arcát az Instagram-oldalán.

Így fest Meryem Uzerli smink nélkül

Sok nőhöz hasonlóan ő is imádja a sminkeket, ennek ellenére azt is szereti, ha az arcbőrét nem fedi semmi. Smink nélküli fotóit agyondicsérik rajongói, hogy mennyire gyönyörű még így is.

meryem uzerli smink nélkül
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli

Az arcbőre is nagyon szép, látszik, hogy nagy energiát fektet bele, hogy azt is karbantartsa. 13 éves volt, amikor először kisminkelte magát, azóta is imádja a kozmetikumokat, derült ki az iloveqatar.net riportjából, amit még 2017-ben készítettek vele akkor, amikor bemutatta a sminkkollekcióját.

Érdekesség, hogy már tinédzserként sminkesként kezdett dolgozni azért, hogy legyen egy kis megtakarítása, és tudja fizetni az iskolai tanulmányait, öt évig dolgozott ebben a szakmában, ez még azelőtt volt, mielőtt befutott volna színésznőként. Nem csoda, hogy ő is könnyedén el tudja készíteni a sminkjeit, azt is elárulta, mi a trükkje arra, hogy tökéletesek legyenek a szempillái.

- Két típusú szempillaspirált használok, az egyik az a fajta, ami azt ígéri, hogy optikailag meghosszabbítja a pillákat. A másik spirálomnak pedig dúsító hatása van. Így lesz tökéletes az összhatás - magyarázta.

Más hírességek smink nélküli fotója

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Jennifer Lopez, Eva Longoria vagy éppen Sharon Stone.

Ezt is szeretjük