Borzalmas bányarémmé csúfult az Amerikai szépség sztárja
Mena Suvari néha alaposan mellényúl a külsejét illetően, mint nemrégiben egy rendezvényen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a legszebb színésznőkből is lehet bányarémet csinálni! Elég csak elnézni a Mena Suvariról készült két fotót, hogy az ember belássa, döbbenetes a különbség.

Nem is kellett ide plasztika, hogy a bájos arcú sztárt elcsúfítsák: elég volt egy borzalmas frizura és némi műszempilla, hogy az amerikai szépségből amerikai rémséget varázsoljanak a stylistok.

Nem kér a felhajtásból

Szerencsére azért nem mindig hagyatkozik rájuk a 31 éves színésznő - nemrégiben sokkal nőiesebb formáját hozta, amikor szőkére festett haját lágyan hagyta leomlani a vállára, és az egyetlen extrém dolog égő vörös rúzsa volt - de ennyi kell is a glamúrhoz.

Mena Suvari egzotikus külsejét görög anyukájától és észt-amerikai apukájától örökölte - de nemcsak a neve utal európai származására, a viselkedése sem olyan, mint egy fiatal hollywoodi filmcsillagé.

Ő ugyanis az Amerikai szépség és az Amerikai Pite sikerei után nem használta ki a hirtelen jött népszerűséget: nem pózolt a vörös szőnyegen, nem botránkoztatott meg senkit a viselkedésével.

Jótékonykodik, és boldog feleség

Sőt, még feltűnően pici melleit sem operáltatta meg, hogy beállhasson az igazi hollywoodi macák sorába. Ellentétben például egykori kolléganőjével, Tara Reiddel, aki a fentiek közül mindegyikkel megpróbálkozott a hírnév érdekében - mindhiába.

Mena viszont leginkább jótékony célokra használja nevét. Aktív szerepet vállal például a mellrák elleni küzdelemben, a családon belüli erőszak ellen is fellép, és a dohányzás veszélyeire szintén gyakran felhívja a figyelmet.

Ami a magánéletét illeti, első házassága válással végződött, majd 2007-ben, a Torontói Filmfesztiválon ismerkedett meg Simone Sestito koncertszervezővel, akihez 2010 nyarán hozzáment Rómában, egy hangulatos kis kápolnában.

Mena Suvari két év kihagyás után idén újra belevetette magát a filmezésbe: a You May Not Kiss the Bride vígjátékban Rob Schneider oldalán bolondozik, míg a Last Stop című scifi-horrorban a Beverly Hills 90210-ből ismert Brian Austin Greennel látható.

Ezt is szeretjük