Mit neki plusz kilók! A népszerű színésznő 6 ruhamérettel kövérebben is boldog
Melissa McCarthy nem bánja, hogy hat ruhamérettel kövérebb lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy igencsak elhízott, mióta a Szívek szállodája című sorozattal megismertük.

2003 áprilisában
Az idei Oscar-gálán
2013 júniusában

A 42 éves színésznőt azonban nem érdeklik a plusz kilók, azt mondja, boldogabb, mint valaha.

Hat ruhamérettel kövérebben is boldog

Melissa McCarthyt bájos töltött galambként ismerhették meg a nézők a Szívek szállodája, azaz a Gilmore Girls címet viselő, kultikussá vált amerikai sorozatban. Sookie St. Jamest, a mindig vidám szakácsnőt 2000 és 2007 között játszotta.

Egyre gyarapodó súlya sem a magánéletben, sem filmes karrierjében nem hátráltatta. 2005-ben feleségül ment Ben Falcone színészhez, akitől két kislánya született: Vivian 2007-ben, Georgette 2010-ben.

A Mike & Molly című sorozatban játszott szerepéért Emmy-díjjal tüntették ki, míg a Koszorúslányok című vígjátékban nyújtott alakításáért jelölték Golden Globe-ra és Oscarra is.

Az utóbbi tíz évben hat ruhaméretet hízott, és már a túlsúlyos kategóriába tartozik, mégis azt mondja, soha nem volt olyan boldog, mint most a hurkáival.

- Már volt mindenféle ruhaméretem. A húszas éveimben jó formában voltam, mégsem tudtam értékelni. Folyamatosan elégedetlen voltam magammal. Ha 36-os vagy 38-as volt a méretem, azon morfondíroztam, miért nem tudok 32-es vagy 34-es ruhákat hordani - mesélte a More magazinnak. 

Nem számítanak a plusz kilók

Már az sem zavarja, hogy a New York Observer filmkritika rovatában női vízilónak és traktorméretűnek nevezték.

Azt mesélte, miután megtalálta élete párját, és feleségül ment hozzá, majd született két kislányuk, már nem aggódott a súlya miatt, olyannak fogadta el magát, amilyen.

- 20 évesen nem kell felelősséget vállalnod másokért, így természetes, hogy magaddal vagy elfoglalva. Alkalmazkodnod sem kell másokhoz, így egocentrikus vagy. Engem is csak az érdekelt, hogy magasabbnak és vékonyabbnak kellene lennem, jobban kellene figyelnem a frizurámra. De szerintem ez minden fiatallal így van, ez normális - nyilatkozta.

- Miután gyerekeid lesznek, már nem pazarolod az időt és az energiát ilyen kicsinyes dolgokra. Mintha ezt a chipet már kivették volna belőled - magyarázta.

Házassága boldog voltáról pedig sokat elárul az a mondata, miszerint hét évvel ezelőtt megütötte a főnyereményt azzal, hogy kihalászta magának a férjét - aki egyébként ugyanígy gondolkodik a találkozásukról.

Ezt is szeretjük