Eddig titkolta! Harmadik gyermekével várandós az ismert színésznő

Melissa Joan Hart, a Sabrina, a tiniboszorkány sztárja születésnapján jelentette be, hogy ismét terhes.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa Joan Hartot a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatban, bájos fiatal lányként ismerte meg a hazai közönség.

A vígjátéksorozat 1996-tól 2003-ig futott, azóta tehát jó pár év eltelt. Legtöbbünk fejében mégis máig a kis boszorkány képe villan be, ha a szőke színésznőre gondolunk, holott időközben érett nő vált belőle: nemrég töltötte be 36. évét.

Úton a harmadik baba

Sokan ezért bizonyára meglepődnek, amikor azt hallják, hogy a sorozatbéli Sabrina boldog családanyaként éli mindennapjait.

2003-ban vezette oltár elé egy amerikai rockzenész, Mark Wilkerson. Azóta két fiuk született, Mason Walter 2006-ban, míg Braydon Hart 2008-ban látta meg a napvilágot.

A házaspár nemrég jelentette be, hogy jelenleg harmadik gyermeküket várják, akinek jövetele gyönyörű születésnapi ajándék volt a sztármaminak.

Amint a színésznő a People Magazinnak adott interjújában elmondta, egy évig készült mostani terhességére.

"Erős baba lesz!"

- Nagyon kimerült vagyok. Nem tudom, talán azért van ez így, mert gondját kell viselnem a két fiamnak, vagy talán azért is, mert idősebb lettem, de folyamatosan fáradt vagyok - panaszolta.

Azt is hozzátette, hogy minden este fél kilenckor lefekszik, és megmondja a gyerekeknek, hogy ők is menjenek az ágyba, mert neki aludnia kell.

Már régóta szeretett volna egy harmadik babát, egy kistestvért a négy- és hatéves fiúknak, és ezért mindent meg is tett az utóbbi időben.

Amint mondja, nagyon odafigyelt magára, vitaminokat szedett, és mellőzte az édesítőszerek fogyasztását, ennek köszönhetően nagyon jó formába jött.

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Úgy érzem, hogy ez egy nagyon erős baba lesz, már most nagyon nagyokat rúg, és ha ez még fokozódik, nem tudom, hogyan fogom bírni - árulta el, de hogy mikorra várják a kis jövevényt, egyelőre nem mondta meg.

Ezt is szeretjük