Kislányból érett nő! Túl sokat mutatott magából az egykori gyereksztár
Melissa Gilbert, A farm, ahol élünk kislánya csinos nővé érett, aki bátran meg is mutatja formás idomait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb fotók tanúsága szerint A farm, ahol élünk cuki főhősét, Laura Ingallst alakító Melissa Gilbert igazán gyönyörű nővé érett az elmúlt évek során.

A 46 éves színésznő nemrégiben kicsit többet láttatott magából, mint amennyit illik -  lehetséges, hogy így próbálja felhívni magára a figyelmet?

Igazi gyereksztár

Melissát születésekor elhagyta az édesanyja, ám egynapos korában örökbefogadó szülőkre talált a komikus Paul Gilbert és felesége személyében.

Tízéves volt, amikor elment A farm, ahol élünk válogatására, ahol 500 gyerek közül végül őt választották ki Laura szerepére.

Filmbeli édesapjával, Jack Landonnal nagyon jó kapcsolata volt, sok időt töltött együtt a Landon családdal, olyannyira, hogy rövid ideig még randizgatott is a színész egyik fiával.

17 évesen kezdett el járni az akkor még teljesen ismeretlen Rob Lowe-val, se vele, se nélküle kapcsolatuk hat évig tartott. Ezen idő alatt, a kisebb-nagyobb szünetek idején Melissa randizott Tom Cruise-zal, Billy Idollal és John Cusackkal is.

Váratlanul elvetélt

1987-ben Melissa és Robe eljegyezték egymást, majd nem sokkal ezután kiderült, hogy Melissa terhes. Kapcsolatuk azonban néhány hónap múlva tönkrement, végül szakítottak, Melissa pedig elvetélt.

A színésznő önéletrajzi írása 2009-ben jelent meg, amiben Melissa őszintén kitálal plasztikai műtéteiről, alkohol- és drogproblémáiról, karrierjéről és szívfájdalmairól is. Gilbert élete egyik legfájdalmasabb élményének tartja szakítását Rob Lowe-val.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Menthetetlenül beleszerettem. Amikor szakított velem, csak annyit mondott: ő nem lehet apa és férj. Bocsánatot kért, és elhagyott. Ezután elvetéltem - nemcsak Robot vesztettem el, de a babát is. Nagyon nehéz életszakasz volt - írja könyvében a színésznő.

Ezt is szeretjük