Melissa McCarthy rajong színész férjéért - A duci színésznő 13 éve házas
Melissa McCarthy férje is a szórakoztatóiparban tevékenykedik.

melissa-mccarthy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy lett Hollywood egyik legnépszerűbb duci színésznője az elmúlt években. A legfőképpen vígjátékokban szereplő sztár szép karriert tudhat a magáénak, hiszen az alkata miatt nem volt egyszerű betörnie az iparba. Nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is sikeres, férjével, Ben Falcone színésszel és rendezővel 2005 óta házasok.

Két lányuk született

A színésznő a karrierje kezdetén, 1998-ban ismerte meg Bent, pontosabban a The Groundlings nevű társulatban. Együtt improvizáltak különféle humoros jeleneteket, a közös munka pedig pillanatok alatt közel hozta őket egymáshoz. McCarthy egy korábbi interjújában elmondta, hogy már az első pillanattól megkedvelte Bent, úgy gondolta, hogy ő a leghumorosabb ember a csapatban. Randizni kezdtek, 2005 októberében pedig kimondták a boldogító igent. Két év múlva megszületett kislányuk, Vivian, 2010-ben pedig lett még egy lányuk, Georgette.

melissa-mccarthy-férje

A házaspár a mai napig együtt dolgozik, van egy produkciós cégük, az On the Day. Érdekesség, hogy számos Melissa McCarthy-filmben vállalt apróbb szerepet Ben Falcone is, hiszen ő is színészként tevékenykedik elsősorban: a szemfüles rajongók kiszúrhatták a Koszorúslányok, a Személyiségtolvaj, a Női szervek vagy A kém című filmben is.

Ráadásul több McCarthy-filmet maga Falcone rendezett, ilyen volt a Tammy, A főnök vagy A partiállat. A két sztárt nem zavarja, hogy együtt kell dolgozniuk, Ben Falcone korábban azt mondta, hogy inkább jót tesz ez a kapcsolatuknak, mert így még több időt tudnak egymással tölteni.

Ezt is szeretjük