Hitted volna? Szexolimpiára készül a dögös Melanie Brown

Egy éve még úgy tűnt, a legszexibb fűszeres lányt elnyeli a showbiznisz mocsara.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akkoriban éppen a súlyával küszködött, mivel várandóssága alatt sikerült jó pár pluszkilót felszednie, a magánélete pedig romokban volt, hiszen gyermekének színész apja, Eddie Murphy hallani sem akart a porontyról.


Most azonban szebb és jobb nem is lehetne az élete Mel B-nek: azóta lefogyott – persze a mellei csodával határos módon csak még nagyobbak lettek -, és egy csendes Las Vegas-i ceremónia keretén belül hozzáment szerelméhez, Stefan Belafontéhez, aki az egyetlen volt mellette a botrányos terhesség idején.

Mélyből a csúcsra

Emellett a híres Ultimo fehérneműcég az arcának, jobban mondva testének választotta, és hát az újjászületett Spice Girls-ben is megmutathatta, hogy harminc felett sem öregedett ki a színpadi ugribugrálásból.

Mindezeken felül pedig hatalmas sikert aratott a Szombat esti láz amerikai változatában, ahol sokak szerint a legjobb táncalakítást nyújtotta professzionális partnerével. Így hát nem csoda, ha büszke mindarra, amit elért, és lépten-nyomon szemtelenül a világ képébe vágja boldogságát.

Legutóbb például azt nyilatkozta az Olimpiai Játékok kapcsán, hogy ha lenne szex kategória a temérdek sport között, akkor ő egész biztosan elhozná az aranyérmet, mivel ő és férje igazán tüzesek az ágyban.

- El kell hinnie az embernek, hogy szexi, és akkor tényleg az lesz. Ennek semmi köze a cérnavékonysághoz, sokkal inkább ahhoz, hogy boldogok és elégedettek legyünk. Minden nő jól mutat fehérneműben, csak hinni kell magunkban – mesélte a sztár, majd hozzátette, hogy bár ő sosem volt légiesen karcsú, a férjének mégis így tetszik a legjobban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nyilvánvalóan azért nemcsak a férjura van oda a 34 éves énekesnő domborulataiért, nem véletlenül esett rá a fehérneműcég választása.

Ezt is szeretjük