Egyre torzabb a botoxtól Melanie Griffith arca

A nyolcvanas-kilencvenes évek egykori szexi sztárja műtéti úton próbálja magát fiatalon tartani, de hiába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith neve garantáltan elhangzik, ha szóba kerülnek valahol a plasztikai sebészet veszélyei, hiszen az 51 éves amerikai színésznő már jó ideje meglehetősen ijesztően néz ki.

Griffith-t egy New York-i vacsorán fotózták le még tavaly, amit férje, Antonio Banderas új parfümje, a Blue Seduction for Women bevezetése alkalmából rendeztek.

Arccsontján a bőr már túlontúl feszes volt, a gyanús simaságot pedig egyértelműen a botoxkezelésnek köszönheti, az összhatás mégis rémisztő.

Melanie Griffith-ről köztudott, hogy az elmúlt években telefecskendezték arcát és ajkait kollagénnel, és állítólag meg is műttette az arcát soha véget nem érő küzdelme során, amit a fiatalos megjelenésért vív.

A jóképű Antonio Banderas szomorúan kommentálta, hogy felesége, aki idén augusztusban ünnepli 52. születésnapját, bizony nem bővelkedik szerepajánlatokban.

Évek óta nem jut rendes szerepekhez a kora miatt

- Melanie az egyik legjelentősebb színésznő Amerikában, akinek komikusi képességét senki sem vonhatja kétségbe. Ám sajnos Hollywood különösen kegyetlen tud lenni a hasonló korú nőkkel - nyilatkozta Banderas.

- Talán keményen fog hangzani, de ez a város olyan, mint egy gyár, aminek állandóan friss hús kell, és ha egyszer valaki betölti a negyvenet vagy az ötvenet, azonnal elfelejtik.

Pontosan Európa ellentéte vagyunk, ahol például Simone Signoret-t mindenki tisztelte, és időskorában is dolgozhatott, egészen a haláláig – mondta tovább szomorúan a szívtipró.
 

Melanie Griffith-t éppen húsz éve jelölték Oscar-díjra a Dolgozó lányért, azonban az ezredforduló óta alig láthattuk komolyabb szerepben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pár 1996-ban házasodott össze, Melanie pedig még férje nevét is a karjára tetováltatta szerelme jeléül. Egy gyermeke született Banderastól, Stella, akit apja érthető módon távol akar tartani a színészi pályától.

Ezt is szeretjük