Elgörbült az orra a sok plasztikától! Melanie Griffith-t már a saját anyja sem ismerné meg
Szegény Melanie Griffith már nem is hasonlít saját magára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 57 éves Melanie Griffith egy időben képtelen volt leállni a szépészeti beavatkozásokkal, valósággal a rabjukká vált. Az öregedés elleni teljesen értelmetlen küzdelme közepette pedig észre sem vette, mi történik az arcával. Mások azonban igen, és szóvá is tették. Ezután a színésznőt állandó támadások érték, amiért plasztikáztatott, mindenhol azt írták róla, mennyire csúnya.

Később nyilatkozott is erről az időszakról, az interjúban pedig elmondta, nagyon fájt neki, amiket az emberek írtak a közösségi oldalakon. A plasztika mellett más káros szenvedélynek is hódolt, például az alkoholnak és a drogoknak. Kálváriájának akkor lett vége, amikor lányai, Dakota Johnson és Stella Banderas leültették, és azt mondták neki, félnek, hogy hamarosan már nem lesz anyukájuk.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt Melanie Griffith arca a beavatkozások előtt és után, illetve megtudhatod, hogyan tért vissza a normális kerékvágásba!

Képeken a plasztikázott sztárok!

Nem Melanie Griffith az egyetlen, akinek egészen eltorzult az arca a rengeteg botoxoltatástól és más szépészeti beavatkozásoktól. Nézd meg a róluk készült képeket!

Ezt is szeretjük