Meglepő fotó! Mel B nem szégyelli méretes fenekét
Alaposan kikerekedett
Melanie Brown egy szűk szoknyába préselte alaposan kigömbölyödött hátsóját, amit rögtön le is fotóztak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony a hollywoodi sztárhölgyeket is ugyanúgy fenyegeti az elhízás veszélye, mint bármelyik hétköznapi nőt, aki akár egy kicsit is elhagyja magát. Az egészségtelen táplálkozásnak, a falánkságnak és a mozgáshiánynak köszönhetően a felesleges kilók azonnal elszaporodnak, és ezzel annyi is a karcsú vonalaknak.

Melanie Brownt a napokban kapta lencsevégre valamelyik lesifotós Los Angeles napfényes utcáin sétálva, minek során a 34 éves amerikai énekesnőnek sikerült alaposan meglepnie a közvéleményt és rajongóit.

Nem próbálta meg rejtegetni

A Spice Girls egykori tagjának hátsója ugyanis meglepően kikerekedett az elmúlt hónapok során, ő pedig egyetlen pillanatra sem próbálta meg rejtegetni kipárnázott fenekét.

Mel B ugyanis aznap kifejezetten szoros szoknyába bújt, ami csak még inkább hangsúlyozta gömbölyű vonalait.

A népszerű énekesnő természetesen elbűvölően nézett ki, és külön öröm tudni, hogy a nullás méret bűvöletében élő álomgyár sáskatestű hírességeivel ellentétben büszkén vállalja nőies idomait, ami bizony nem igazán jellemző kolléganőire.

Elítélik azokat, akik elhíznak

Leszámítva például Kim Kardashian valóságshow-sztárt, akinek az elmúlt években tulajdonképpen védjegyévé vált gigantikus feneke. Nem is beszélve Jessica Simpsonról, akit szintén nem túlságosan izgatott, hogy alaposan kigömbölyödött, igaz, ő aztán kapott is emiatt hideget-meleget.

Mel B 2007 óta Stephen Belafonte férje, akinek oldalán 2008 őszén újra kimondta a boldogító igent Egyiptomban.

Harmonikus kapcsolatuk titka az énekesnő bevallása szerint az, hogy férje az eddigi egyetlen olyan pasi az életében, akinek szexuális étvágya megegyezik a sajátjával, korábbi párjai ugyanis mind alulteljesítettek.

Ezt is szeretjük