Melania Trumpra kiakadtak a rajongók - Most emiatt szapulják a first ladyt
Melania Trumpot egy Twitter-bejegyzése miatt kezdték szapulni a rajongók.

melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump hivatalos Twitter-oldalán rendszeresen oszt meg a munkásságával kapcsolatban bejegyzéseket. A first lady nyíltan kiáll az online zaklatások ellen, tegnap is ezzel kapcsolatban fogadott vendégeket a Fehér Házban, amiről posztolt is a közösségi oldalán. Ez viszont sokaknál kicsapta a biztosítékot.

Melania Trumpot férje miatt kezdték szapulni

Melania Trumpnak a népszerű countryzenész, Billy Ray Cyrus mutatta be a Smith családot, akikkel nemrég egy szörnyű tragédia történt, ugyanis egyik szerettük azért lett öngyilkos, mert az interneten zaklatták. Ezzel kapcsolatban a first lady a közösségi oldalon szólalt fel a cyberbullying ellen: "A pozitív online magatartás tanítása biztonságosabb jövőt biztosíthat gyermekeink számára."

Sokan felháborodtak a bejegyzés láttán, ugyanis köztudott, hogy Melania férje, Donald Trump számtalanszor posztolt pikírt és gonoszkodó bejegyzéseket a Twitteren. Az elmúlt években sokaknak beszólt, például Rand Paul amerikai szenátort elkényeztetett kölyöknek, Rosie O'Donellt pedig igazi vesztesnek nevezte, szerinte Hillary Clinton egy hazug nő, Harry Hurt írót leostobázta, a Pulitzer-díjas Charles Krauthammerre pedig azt mondta, hogy ő csak egy bohóc, de Barack Obama politikáját is rendszeresen kritizálta, egyszer pedig azt állította róla, hogy szerinte egyértelmű, hogy mentális problémákkal küzd, majd a végére rábiggyesztette a pszichopata jelzőt.

Melania Trump online zaklatással kapcsolatos tweetje alá több ezer komment érkezett, ezeknek zöme negatív tartalmú volt.

- Hogy a francba állíthatja szemrebbenés nélkül azt Melania, hogy a pozitív online magatartás tanítása biztonságosabb jövőt biztosíthat gyermekeink számára, amikor a férje mindenkit zaklat, az internetes magatartása pedig kifogásolható és kínos az Amerikai Egyesült Államokra nézve.

- Melania nem szólal fel a férje ellen, aki rendszeresen zaklat másokat az interneten. Ezzel ő is bűnrészes, a munkája pedig kétszínű.

- Melania, kezdd el otthon a tisztogatást! Donald szörnyű tweeteket ír ártatlan köztisztviselőkről. Szégyenletes, megalázó és undorító megjegyzéseket. Ő az igazi bűnöző, akinek abba kellene hagynia a zaklatást. Otthon kampányolj inkább!

- Sokkal hihetőbb lennél, ha először ezt a leckét a férjednek tanítanád meg - fogalmazták a dühös kommentelők.

Ő a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Justin Trudeau felesége, Sophie.

Ezt is szeretjük