Melania Trump pucéran szexiskedett az ágyban - Hihetetlen dögös fotó készült róla
A first lady a GQ magazinban pózolt, 2001-ben.

melania-trump-szexi-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump elismert modell volt hazájában, Szlovéniában, már jóval azelőtt, hogy az ingatlanmogul feleségül vette volna. Melania híres volt merész stílusáról, és szívesen mutatta meg szexi idomait kamera előtt is. 2001-ben a GQ magazinnak is készült néhány pikáns fotó róla, melyeken alig takarta valami.

Ilyen szexi fotók készültek róla

Habár a first lady manapság már nagyon visszafogottan öltözködik, és eszébe sem jutna félpucér fotókat készíttetni magáról, ez nem mindig volt így. Ennek pedig a legjobban a férje, Donald Trump örült, aki ezt nyilatkozta a lapnak az említett szám boltokba kerülése után:

- Büszke vagyok a feleségemre. Ő egy gyönyörű, szexi nő, aki ráadásul öt nyelven beszél, ezt tudták róla? Igazi kincs. Irigykedjenek csak a férfiak, örülök, hogy egy ilyen csodás, dögös nő van mellettem - mondta büszkén Melania erotikus fotóit látván.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Our First Lady Melania Trump featured in 2001 GQ Magazine

History In Pictures (@historyphotographed) által megosztott bejegyzés,

Ő volt a történelem első first lady-je, akikről ilyen jellegű felvételek napvilágra kerültek. Korábban ebből valószínűleg óriási botrány lett volna, azonban, mivel Melania még a posztja előtt pózolt a szexi fotókon, senkit nem zavart, hogy így megmutatta magát fiatalabb korában az ország első számú asszonya.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük