Melania Trump ilyen különleges ruhában találkozik Erzsébet királynővel

A first lady így fejezi ki tiszteletét az uralkodónő előtt.

melania-trump-london-ruha-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államok elnöke és first ladyje, Donald és Melania Trump Japán után újabb diplomáciai körútra indultak, ezúttal az Egyesült Királyságba, ahol ma fogadja őket Erzsébet királynő.

Melania ilyen különleges ruhát viselt

Melania Trump ezúttal is kitett magáért, ami az öltözékét illeti: igen különleges módon fejezte ki a tiszteletét a 93 éves uralkodónő előtt. Az egykori modell egy színes, Gucci márkájú ingruhát viselt, amire London nagy nevezetességeit hímezték: a Big Bent, a Towert és a híres emeletes buszokat.

A London-rajongóknak viszont szomorú hírrel kell szolgálnunk: a divatház kreációja igencsak borsos árú: összesen 4400 dollárba, azaz átszámítva 1,2 millió forintba kerül az üzletekben.

A páros három napot tölt majd el az Egyesült Királyságban, ahol találkoznak a királyi család tagjaival is, sőt, egy extravagáns gálavacsorát is szerveznek a tiszteletükre. A két hercegnével minden bizonnyal kissé kínos lesz a találkozó, hiszen Trump korábban mindkettejüket leszólta - méghozzá nyilvánosan.

Katalin hercegnére akkor tett becsmérlő megjegyzéseket, amikor a nászútján bikinifelső nélkül kapták le a birtokra betörő paparazzók. Óriási botrány lett a birtokháborításból született erotikus fotókból, azonban az ingatlanmogul nem érzett együtt a hercegnével - közölte, hogy nincs olyan ember, aki ne fotózná le őt félpucéran, és, ha nem akarja, hogy ilyen fotók készüljenek róla, ne vetkőzzön le.

Meghan hercegnét egyszerűen utálatos nőnek nevezte, ahogy Hillary Clintont és annak minden követőjét. Hangfelvétel is készült róla, amint azt mondja: "Nem tudtam, hogy ő is egy azok közül az utálatos nők közül". Erzsébet királynőnél is elszúrta a renoméját, amikor a legutóbbi találkozásuk során alaposan megváratta az idős uralkodónőt - ez protokollszempontból sem illő, a királynő korát illetően pedig pláne hatalmas illetlenség.

Melania Trump legszebb ruhái

A first lady tavaly is mindenkit elkápráztatott álomszép szettjeivel. Nézd meg a legcsinosabb ruhakölteményeit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük