Melania Trumpot keményen szapulják: ezzel háborította fel az embereket

Melania Trump kihúzta a gyufát az amerikai lakosoknál.

melania trump cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump tegnap bejelentette, hogy felújíttatja a Fehér Ház rózsakertjét, amit még John F. Kennedy csináltatott a '60-as években, miután visszatért hivatalos francia útjáról. Igazi turisztikai látványosságnak számít ez a hely Washingtonban, emiatt is döntöttek úgy, hogy átalakítják az ikonikus kertet. 

Két céget is megbíztak azzal, hogy szebbé varázsolják az elnöki rezidencia előtti területet, azonban ez a bejelentés rengeteg amerikai állampolgárt felháborított.

Melania Trump kiakasztotta az embereket

A Twitteren rengetegen kiakadtak Melania Trump bejelentésén, nem is rejtették véka alá a véleményüket, többen Marie Antoinette-hez hasonlították őt, a francia királyné az 1700-as években kicsapongó és fényűző életvitelével háborította fel az alattvalóit, őt okolták az ország pénzügyi válságáért. Uralkodása alatt robbant ki a francia forradalom, végül 1793-ban kivégezték.

"Szóval Marie Antoinette felújíttatja a rózsakertet, miközben a koronavírusos esetek száma több millióra rúg, az emberek nem tudják az albérletet fizetni, több millióan váltak munkanélkülivé, több ezren tüntetnek az igazságtalan rendszer ellen, az országot pedig a széthúzás jellemzi a férje miatt. Micsoda fantasztikus nő, légy a legjobb!" - írta egy kritikusa, aki mondanivalója végét némi iróniával is megfűszerezte.

"Ez valami Marie Antoinette-sz*rság!", "Miért jelentette be Melania Trump a rózsakert felújítását egy nemzeti krízis közepette? 149 ezer amerikai hunyt el az elmúlt hónapokban.", "Drága first lady, tudja, mire lenne szüksége Amerikának? Egy egységes nemzeti tervre a koronavírus ellen. Tudja, mire nincs szüksége az országunknak? Egy új kib**zott rózsakertre" - fogalmazta a többi Twitter-felhasználó.

2020 márciusában a first lady egy teniszpavilont is terveztetett a Fehér Ház udvarába, ezen eset kapcsán újra felemlegették többen ezt is.

Melania Trump legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi ruhákban tündökölt Melania Trump, mielőtt first lady lett.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük