Melania Trumpot keményen szapulják: ezzel háborította fel az embereket
Melania Trump kihúzta a gyufát az amerikai lakosoknál.

melania trump cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump tegnap bejelentette, hogy felújíttatja a Fehér Ház rózsakertjét, amit még John F. Kennedy csináltatott a '60-as években, miután visszatért hivatalos francia útjáról. Igazi turisztikai látványosságnak számít ez a hely Washingtonban, emiatt is döntöttek úgy, hogy átalakítják az ikonikus kertet. 

Két céget is megbíztak azzal, hogy szebbé varázsolják az elnöki rezidencia előtti területet, azonban ez a bejelentés rengeteg amerikai állampolgárt felháborított.

Melania Trump kiakasztotta az embereket

A Twitteren rengetegen kiakadtak Melania Trump bejelentésén, nem is rejtették véka alá a véleményüket, többen Marie Antoinette-hez hasonlították őt, a francia királyné az 1700-as években kicsapongó és fényűző életvitelével háborította fel az alattvalóit, őt okolták az ország pénzügyi válságáért. Uralkodása alatt robbant ki a francia forradalom, végül 1793-ban kivégezték.

"Szóval Marie Antoinette felújíttatja a rózsakertet, miközben a koronavírusos esetek száma több millióra rúg, az emberek nem tudják az albérletet fizetni, több millióan váltak munkanélkülivé, több ezren tüntetnek az igazságtalan rendszer ellen, az országot pedig a széthúzás jellemzi a férje miatt. Micsoda fantasztikus nő, légy a legjobb!" - írta egy kritikusa, aki mondanivalója végét némi iróniával is megfűszerezte.

"Ez valami Marie Antoinette-sz*rság!", "Miért jelentette be Melania Trump a rózsakert felújítását egy nemzeti krízis közepette? 149 ezer amerikai hunyt el az elmúlt hónapokban.", "Drága first lady, tudja, mire lenne szüksége Amerikának? Egy egységes nemzeti tervre a koronavírus ellen. Tudja, mire nincs szüksége az országunknak? Egy új kib**zott rózsakertre" - fogalmazta a többi Twitter-felhasználó.

2020 márciusában a first lady egy teniszpavilont is terveztetett a Fehér Ház udvarába, ezen eset kapcsán újra felemlegették többen ezt is.

Melania Trump legdögösebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi ruhákban tündökölt Melania Trump, mielőtt first lady lett.

Ezt is szeretjük