Melania Trump álomszép estélyiben tündökölt Japánban - A császárné is dicsérte
A first lady megint mindenkit lenyűgözött.

melania-trump-estelyi-japan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elnöki házaspár, Donald és Melania Trump jelenleg Japánban tartózkodnak, hogy megismerjék az ország vezetőit, Naruhito japán császárt és a feleségét, Masako császárnét.

Ilyen csinos volt Melania Japánban

Természetesen különleges fogadtatás járt nekik, még egy bankettet is rendeztek a tiszteletükre. A nagy eseményre a first lady is kiöltözött, egy ezüstszálakkal szőtt J. Mendel-kreációt viselt Tokióban tegnap este. A gyönyörű ruha mindenki tetszését elnyerte, különösen a császárnőét, aki nem győzte dicsérni Melania külsejét.

A kaftán inspirálta szettje ugyan megérte az árát, de elég komoly összegért lehet csak hozzájutni: a dizájnerdarab 4490 dollárba, azaz átszámítva 1,3 millió forintba kerül. Masako császárné is egy hasonló kreációt viselt, teljesen összepasszoltak Melania Trumppal.

Egyébként ők voltak a Japán uralkodópáros első vendégei a beiktatás óta, Naruhito japán császár ugyanis május 1-én került hatalomra, felváltva az egykori császárnét, Micsikót és az egykori császárt, Akihitót.

A pár vasárnap érkezett az országba, és négy napot maradnak Japánban. Ezalatt egy hagyományos szumóbirkózást is megtekintenek, emellett számos tradicionális zenés, táncos és legyezőművész-előadással is készültek a tiszteletükre.

Melania Trump eddigi legszebb ruhái

A first lady igazi stíluskirálynő, aki számtalan káprázatos darabban tűnt már fel. Nézd meg a legszebbeket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük