Az 52 éves Melania Trump pöttyös-hófehér szettje mindent vitt: ilyen csinos volt férje nagy bejelentésén
Melania Trump is megjelent Donald Trump nagy bejelentésén.

melania-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump is részt vett azon az eseményen, amelyen Donald Trump bejelentette, 2024-ben elindul az amerikai elnökválasztáson.

Bár a volt amerikai elnök kapta a legnagyobb figyelmet az esti bejelentésen, a divat rajongói azonban nem mentek el amellett, milyen csinos volt Melania férje oldalán.

Melania Trump Donald Trump bejelentésén

Az egykori first lady sok ötven feletti nő számára jelenthet igazi inspirációt: magyar idő szerint a szerda hajnali órákban egy kék színű, fehér pöttyös blúzt és egy hófehér ceruzaszoknyát viselt.

profimedia-0737821595
Fotó: Profimedia

Trump a kampánynyitó beszédében kiemelte, az a terve, hogy újra naggyá tegye Amerikát a Republikánus Párttal, véleménye szerint az ország teljesen tönkremenne, ha további négy évig Joe Biden vagy a demokraták kormányoznának.

Várható volt, hogy hamarosan bejelenti újraindulását, már hónapok óta azt pletykálták, hogy erre készül. A 2020-ban elszenvedett vereségét sem tudta elfogadni, szerinte csalás történt a választásokon. Biden januári beiktatásán sem vett részt Melaniával, ezzel pedig megszegtek egy több évtizede tartó hagyományt.

Donald Trump lánya férjhez ment

Tiffany Trump két menyasszonyi ruhát viselt az esküvőjén.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük