Botrány! Mel Gibson brutálisan kiverte barátnője fogát
Mel Gibson kétszer is úgy megütötte Oksana Grigorievát, hogy a nő foga kitört, és el is ájult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavalyi év egyik legmegdöbbentőbb válása Mel Gibsoné volt, aki közel 30 év házasság után intett búcsút feleségének, Robyn Denise Moore-nak. Az 54 éves amerikai színész hamar túllendült az eseten, nem sokkal később ugyanis Oksana Grigorieva oldalán találta meg a boldogságot.

A 40 éves orosz zongoraművésznő 2009. október 30-án adott életet közös gyermeküknek, Luciának. Kapcsolatuk azonban nem bizonyult hosszú életűnek, 2010 áprilisában ugyanis elváltak útjaik. A döntés sokakat meglepett, szakításukról azonban csak most derültek ki a botrányos részletek.

Agresszivitása nem ismert határokat

A közismerten nagyivó Gibson a TMZ értesülései szerint ugyanis meglehetősen agresszíven bánt kedvesével, veszekedéseik gyakran a tettlegességig fajultak. Éppen ezért Grigorieva távoltartási kérelmet nyújtott be Mel Gibson ellen.

Erre pedig minden oka meglehet, elmondása szerint ugyanis az egyik vitájuk során brutálisan bántalmazta őt az Oscar-díjas színész-rendező. Oksana Luciát próbálta védeni a dühöngő Gibsontól, amikor a Mad Max sztárja kétszer is úgy megütötte, hogy kitörte a nő fogát, aki el is ájult.

Mel Gibson hárít

Mel Gibson szóvivőin keresztül természetesen tagadja ezeket a vádakat, sőt, azt állítja, hogy éppen Oksana volt az, aki durván megrázta a kis Luciát.

- Oksana próbálta megvédeni jó hírét, annak ellenére, hogy nagyon félt tőle, hiszen Gibson verbálisan és fizikailag is erőszakoskodott vele - magyarázta egy bennfentes.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nagyon megbánta már, hogy hitt Gibson üres ígéreteinek, melyek szerint megpróbál majd uralkodni hirtelen természetén - fejtette ki véleményét az ismeretlen forrás.

Ezt is szeretjük